Το "ραντεβού" Ρουβά - Ρουσλάνας!

16.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Αθήνα βρίσκεται από την Δευτέρα η Ρουσλάνα (νικήτρια της Γιουροβίζιον) και η επίσκεψη της έχει αναχθεί σε μέγα θέμα των ημερών.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Αθήνα βρίσκεται από την Δευτέρα η Ρουσλάνα (νικήτρια της Γιουροβίζιον) και η επίσκεψη της έχει αναχθεί σε μέγα θέμα των ημερών. Ο λόγος; Η Ουκρανή είχε συνάντηση με τον Sakis Ρουβά - συγκεκριμένα πήγαν για φαγητό - κι ένα τέτοιο γεγονός δε δύνατο να περάσει απαρατήρητο. Ο θαυμασμός που έχει εκφράσει η Ρουσλάνα για τον Sakis από την Τουρκία που ήσαν για τον διαγωνισμό και οι ψευτό-υπόνοιες για "έρωτα" με τον Sakis μας, άνοιξαν την όρεξη στις τηλεοπτικές εκπομπές, με αποτέλεσμα να μας κάνουν εκτενέστατα ρεπορτάζ από το που, πως και πόσο έφαγαν Ρουσλάνα - Sakis, μέχρι ποιο είναι το πρόγραμμα της Ουκρανής. Θέλεις να σε πληροφορήσω τι ώρα πηγαίνει τουαλέτα ή δεν σε ενδιαφέρει η δυσκοιλιότητα της Ρουσλάνας;

Πάντως, αυτός ο "Ρουσλανοπανικός" είχε και τα καλά του, διότι μάθαμε πόσο large τύπος είναι ο Ρουβάς. Στη διάρκεια του γεύματος, ο Sakis πέρασε στο χέρι της Ρουσλάνας ένα πανάκριβο ρολόι ως ένδειξη φιλοξενίας (με τέτοιους οικοδεσπότες το γυρίζω σε...επάγγελμα φιλοξενούμενος) κάνοντας τους παρευρισκομένους Ψινάκη, Μπόκοτα και κάτι Ουκρανούς χορευτές να αναφωνήσουν: "Ωωωω, Σάκηηηηη"! Η Ρουσλάνα έμεινε με ανοικτό το στόμα και θεωρώντας πως είναι η κατάλληλη στιγμή, πρόσφερε με τη σειρά της το δικό της δώρο. Ένα μπουκάλι Βότκα! Μιλάμε τώρα για τρελή φαντασία και μεγάλη σπατάλη από πλευράς Ρουσλάνας, αφού με το ρολόι αγοράζεις ίσα με ένα σπίτι στην Ουκρανία, ενώ με την βότκα γίνεσαι απλά ντίρλα!

Και ο Sakis εδώ που τα λέμε, την είδε κομμάτι...κουδουνίστρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει ο καλλιτέχνης, να αφεθεί ελεύθερος και να πλακώσει στα φιλιά τη Ρουσλάνα. Αυτή άλλο που δεν ήθελε (σα λιγωμένο τον έβλεπε όλη την ώρα) και να σου οι ανταποδώσεις και τα αγκαλιάσματα. Με αυτά και με άλλα, τέλειωσε το ραντεβού τους για να το ανανεώσουν, όμως κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα.

Ελπίζω να έχει ξεφουσκώσει μέχρι τότε το "φαινόμενο" Ρουσλάνα, διότι δεν αντέχω άλλο.......