Τα 40 έκλεισε η Βασιλική Μιλλούση και το καταδιασκέδασε χορεύοντας υπό τους ήχους του τραγουδιού της Ελένης Χατζίδου «Ποιος θα του το πει».
«Τώρα αρχίζει το καλό» δηλω΄νει η Ελένη στο τραγούδι της και αυτό χόρεψε η πρωταθλήτρια στην αυλή του σπιτιού της διότι όπως έγραψε «νόμιζα στα 40 έχουμε γεράσει 😂 Ζησε την κάθε στιγμή».
Το επικότερο όλων είναι η γκριμάτσα του Λευτέρη Πετρούνια που ανοίγει το παράθυρο, βλέπει τη σύζυγό του να χορεύει έξαλλα και ξαναμπαίνει μέσα!
Το καλύτερο είναι ότι η Ελένη Χατζίδου ευχήθηκε στη Βασιλική κάνοντας στορι το ποστ της πρωταθλήτριας που ακούγεται το νέο της σουξέ.
Ο Λευτέρης πάντως ήταν πολύ ρομαντικός στο ποστ που αφιέρωσε στην εορτάζουσα γυναίκα του γράφοντας «χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό. Love you to the moon and back».
Φυσικά υπήρξε και τούρτα έκπληξη και μίνι πάρτι έκπληξη αφού στο σπίτι περίμεναν τη Βασιλική μερικοί καλοί φίλοι όπως ο συνεργάτης της, Γιώργος Χατζηευσταθίου.