Μητέρα η Κόρτνεϊ Κοξ!

14.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κόρτνεϊ Κοξ, αφού από το πρωί της Κυριακής κρατάει στην αγκαλιά το πρώτο της παιδί. Η διάσημη "Μόνικα"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κόρτνεϊ Κοξ, αφού από το πρωί της Κυριακής κρατάει στην αγκαλιά το πρώτο της παιδί. Η διάσημη "Μόνικα" από τα "Φιλαράκια" έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μαζί με τον σύζυγό της Ντέιβιντ Αρκέτ, δεν μπορούν να πιστέψουν πως το όνειρο τους για ένα παιδί έγινε επιτέλους πραγματικότητα.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ κι έξι χρόνια και όλο αυτό τον καιρό προσπαθούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί. Ωστόσο, οι προσπάθειες τους ήταν αποτυχημένες, με την Κοξ να κάνει και κάποιες αποβολές. Όταν πληροφορήθηκαν τα νέα της εγκυμοσύνης, η διάσημη ηθοποιός άφησε στην άκρη τα επαγγελματικά της και αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην εγκυμοσύνη της.

Το μωρό ήρθε για την Κόρτνεϊ την καλύτερη στιγμή, αφού την Τρίτη γίνεται αισίως 40 χρόνων! Ούτε έκπληξη να το φύλαγε η μικρή, καθότι ο τοκετός είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο. Τέλος καλά, όλα καλά.....