Τι συμβαίνει με την Μενεγάκη;

11.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Αχός βαρύς ακούγεται πολλά κανόνια πέφτουν" στον ΑΝΤ1 και στα "χαρακώματα" είναι η μπουρλοτιέρισσα Ελένη Μενεγάκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Αχός βαρύς ακούγεται πολλά κανόνια πέφτουν" στον ΑΝΤ1 και στα "χαρακώματα" είναι η μπουρλοτιέρισσα Ελένη Μενεγάκη και ο πυρπολητής Γιώργος Παπαδάκης. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, οι σχέσεις της Ελένης με τον γνωστό δημοσιογράφο, αλλά και τον σταθμό δε βρίσκονται και στην καλύτερη φάση τους, με αποκορύφωμα βεβαίως το επεισόδιο της Πέμπτης.

Αυτή η Πέμπτη, ως φαίνεται (κι αν πιστέψουμε το παρασκήνιο και τους ψιθύρους) θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία ως "η Πέμπτη που επαναστάτησε η Ελένη". Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Τον τελευταίο καιρό, η Μενεγάκη είχε πολλά παράπονα από τον Γιώργο Παπαδάκη και τον σταθμό πως ο πρώτος "τρώει" από τον χρόνο της. Παράπονα τα οποία όχι μόνο δε βρήκαν λύση, αλλά μεγάλωσαν το πρόβλημα και τον εκνευρισμό της παρουσιάστριας καθώς ο Παπαδάκης όλο και της "έτρωγε" από τον τηλεοπτικό της χρόνο, με αποτέλεσμα ο "Πρωινός Καφές" να βγαίνει με είκοσι λεπτά καθυστέρηση. Αυτό έγινε και την Πέμπτη, με αποτέλεσμα η Ελένη να γίνει έξω φρενών και να τα βροντήξει. Πήρε την τσάντα της κι έφυγε για το σπίτι της, αφήνοντας τη Λίτσα Πατέρα, να μας ενημερώνει για τα άστρα, τα ζώδια, τις δίαιτες και το ειδύλλιο Καραφώτη - Μάρως.

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 μίλησαν με την Μενεγάκη, μάλλον έλυσαν το πρόβλημα και την Παρασκευή η παρουσιάστρια βγήκε κανονικά στην ώρα της. Έλα, όμως, που ο πρωινός τηλεοπτικός χρόνος στον ΑΝΤ1 είναι σαν τη Λερναία Ύδρα κι εκεί που λύνεις το ένα πρόβλημα, τσουπ σου βγαίνει το άλλο. Έτσι, καθησύχασαν την Ελένη, αλλά εκνεύρισαν τον Παπαδάκη, ο οποίος είδε το πρωί να του κόβουν το τελευταίο μέρος της εκπομπής του. Ποιος είδε τον Γιώργη και δε φοβήθηκε. "Να με ενημέρωνε το εμπορικό, ότι θα μας κόψουν" είπε στον αέρα, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και για φινάλε πέταξε μια grand πρόκα "Άντε και καλό βόλι"!

Εγώ θα το έλεγα...Βοήθεια Παναγιά μου!!!!