Έγκυος η Τζένιφερ Λόπεζ;

10.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το αίμα της πίσω πήρε η Τζένιφερ Λόπεζ την εβδομάδα που διανύουμε κι εκεί που ουδείς ασχολιόταν με τα νέα δεδομένα της προσωπικής της ζωής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το αίμα της πίσω πήρε η Τζένιφερ Λόπεζ την εβδομάδα που διανύουμε κι εκεί που ουδείς ασχολιόταν με τα νέα δεδομένα της προσωπικής της ζωής (λέγε με Μαρκ Άντονι), τώρα όλοι "πεθαίνουμε" από αγωνία: όντως παντρεύτηκε η Τζένιφερ; Είναι έγκυος; Ο γάμος τους αντιμετωπίζει κιόλας προβλήματα; Ερωτήματα "καυτά" που αν δε δοθεί μια απάντηση θα μας φάει η μαύρη περιέργεια.

Δεν προλάβαμε, λοιπόν, να χωνέψουμε το γεγονός ότι η Λόπεζ παντρεύτηκε για τρίτη φορά, έτσι απλά, μαθαίνουμε πως η καλλιτέχνης είναι έγκυος! Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει τα όσα κυκλοφορούν, επιτρέπει όμως στον ατζέντη της να αφήνει υπονοούμενα και να κρατάει εμάς σε αγωνία. Γιατί μία αγωνία την έχουμε. Κοτζάμ Λόπεζ να γίνει μάνα; Είπε, δηλαδή, ο ατζέντης της πως η πελάτισσα του για τη χρονιά αυτή δεν έχει σχεδιάσει τίποτε, διότι επιθυμεί να μείνει σπίτι της να ξεκουραστεί. Στην περίπτωση αυτή, δε νομίζω να ταιριάζει το "η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη", γι αυτό και οι γάτες του Χόλιγουντ κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η Τζένιφερ κυοφορεί. Ο χρόνος θα δείξει.

Ένα ακόμη πρόβλημα που απασχολεί το ζεύγος - καθότι όπου κακιά μοίρα...Τζένιφερ Λόπεζ - είναι η πρώην σύζυγος του Άντονι, η οποία δεν είναι ακριβώς πρώην, με αποτέλεσμα ο γάμος τους να μην είναι...έγκυρος! Μαλλιά κουβάρια, αδελφέ, και η Τζένιφερ πάει να σκάσει, επειδή φοβάται μήπως κι αυτός ο γάμος είναι άτυχος.