Ξανά μαζί Γωγώ - Σόμμερ!

09.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μια άλλη σχέση που δεν άντεξε στον χωρισμό είναι αυτή της Γωγούς Μαστροκώστα και του Κώστα Σόμμερ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μια άλλη σχέση που δεν άντεξε στον χωρισμό είναι αυτή της Γωγούς Μαστροκώστα και του Κώστα Σόμμερ. Ούτε μήνα δεν βάσταξε μακριά ο Σόμμερ από την Γωγώ, έβαλε στην μπάντα τον ανδρικό εγωισμό κι έκανε το πρώτο βήμα προσέγγισης. Σύμφωνα, λοιπόν, με εβδομαδιαίο περιοδικό, ο Κωστάκης κάλεσε την παρουσιάστρια (για τη φετινή χρονιά) στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, προκειμένου να μιλήσουν "για εμάς".

Ο "Βλάχος" όμως είναι πονηρός κι έχει εντρυφήσει στο θέμα γυναίκες. Έτσι, ετοίμασε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, αυτή που τουμπάρει την πλειοψηφία των γυναικών. Τι είχε κάνει; Νοίκιασε μία σουίτα, παρήγγειλε τα καλύτερα εδέσματα, έβαλε χαμηλή μουσική και σαν πρωταγωνιστής Χολιγουντιανής ταινίας, την περίμενε. Εκείνη όταν ήρθε και είδε το σκηνικό, άφησε να την πάρουν....τα ζουμιά, με αποτέλεσμα η επανασύνδεση να είναι τυπικό θέμα.

Αφού τα παιδιά τα βρήκαν, μετά από κάμποση ώρα (γκουχου, γκουχου) κατέβηκαν στην παραλία του Αστέρα κι έκαναν τις βουτιές τους. Επίσης, ξεκίνησαν και τα ταξιδάκια αναψυχής, όπου σε ένα από αυτά - στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα - τους συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός. Εκεί, ήταν που ο Σόμμερ έβγαλε έναν άλλο εαυτό, αυτόν του "I wanna be Apostolos Gletsos". Αγρίεψε το μάτι του, άρχισε το βρισίδι κι αν δεν ήταν ένας κολλητός του εκεί και η Γωγώ, θα έπεφταν και τίποτε ψιλές.

Cool Κωστάκη!