Ο γάμος του Νίκου Χατζηνικολάου!

25.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι" και συγκεκριμένα στο "Εκάλη κλαμπ". Την Πέμπτη, λοιπόν, παντρεύτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστυ Τσολακάκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι" και συγκεκριμένα στο "Εκάλη κλαμπ". Την Πέμπτη, λοιπόν, παντρεύτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστυ Τσολακάκη και το μυστήριο αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Κι αυτό διότι στον γάμο του γνωστού δημοσιογράφου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου. Με λίγα λόγια επρόκειτο για έναν γάμο - λαχείο για τις μεσημεριανές εκπομπές.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Αγ. Τριάδα στην Εκάλη και το παρών έδωσαν συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους ο Κώστας και η Νατάσσα Καραμανλή, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η Σίσσυ Παπαδήμα, η Άννα Βίσση και η Άννα Δρούζα. Το ζευγάρι έφθασε μαζί στην εκκλησία με μία ασημί Πόρσε. Η νύφη φορούσε ένα λιτό κεντημένο φόρεμα δια χειρός Βέρα Γουάνγκ (αυτή που έραψε και την Τζένιφερ Λόπεζ στον τρίτο γάμο της) και ο γαμπρός ένα μαύρο Αρμάνι κοστούμι με λευκό πουκάμισο και γραβάτα. Για την ιστορία και το κουτσομπολιό, η νύφη δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού.

Στη δεξίωση που ακλούθησε παραβρέθηκαν γύρω στα 500 άτομα κι εδώ είναι η χαρά του κοσμικογράφου και της Τατιανας ειδικότερα. Στο Εκάλη κλαμπ ήσαν ο Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγο του, ο Μιχάλης Λιάπης, ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Γιάννης Λάτσιος με την Ελένη Μενεγάκη, ο Νίκος Καρβέλας και πολλοί άλλοι. ο Χατζηνικολάου χόρεψε ένα βαρύ ζεμπέκικο, ενώ προς τιμή των νεόνυμφων τραγούδησαν η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος, ο Σάκης Ρουβάς και η Καίτη Γαρμπή.