Ξανά μαζί Ματσούκα - Βιγκόπουλος;

17.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε. Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε»;;;; Απ’ ο, τι φαίνεται το αυτό ισχύει στην περίπτωση της Δήμητρας Ματσούκα και του Αχιλλέα Βιγκόπουλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε. Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε»;;;; Απ’ ο, τι φαίνεται το αυτό ισχύει στην περίπτωση της Δήμητρας Ματσούκα και του Αχιλλέα Βιγκόπουλου, αφού οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία θέλουν το πρώην ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί. Και δεν έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες από τον χωρισμό τους.

Αλλά έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες. Δεν τελειώνουν με ένα χωρισμό. Το έχει πει και ο Σταμάτης Γονίδης: «Μια αγάπη δεν τελειώνει με ένα χωρισμό. Ένας έρωτας σκοτώνει τον εγωισμό»! Και η δική τους αγάπη, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια που ήταν μαζί, υπήρξε μεγάλη. Γι’ αυτό και αποτέλεσε έκπληξη η είδηση ότι το ζευγάρι χώρισε.

Αν και κανείς από τους δύο μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες δεν θέλησε να μιλήσει για τον χωρισμό, πολλοί υποστήριξαν ότι αυτός προήλθε κυρίως από την απόσταση που τους χώριζε τελευταία και το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα της ηθοποιού, που έφερε προβλήματα στη σχέση τους. Ο χωρισμός τους έγινε φιλικά, γι’ αυτό και οι στενοί τους φίλοι είχαν την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα τα ξαναβρούν. Και όπως ακούγεται και λέγεται, η στιγμή αυτή ήρθε. Δεν μένει παρά να τους δούμε να βγαίνουν ξανά μαζί στα μπουζούκια. Όχι, ότι η εικόνα της σόλο Ματσούκα να διασκεδάζει, χαλάει κανέναν.