Τι γίνεται με Ρέμο - Μακρυπούλια;

17.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα από το μέτωπο Αντώνης Ρέμος ? Ζέτα Μακρυπούλια και πες μου, δεν έχεις περιέργεια να μάθεις τις τελευταίες εξελίξεις; Είναι τελικά ή δεν είναι μαζί; Κι αν τα έχουν ξαναβρεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα από το μέτωπο Αντώνης Ρέμος - Ζέτα Μακρυπούλια και πες μου, δεν έχεις περιέργεια να μάθεις τις τελευταίες εξελίξεις; Είναι τελικά ή δεν είναι μαζί; Κι αν τα έχουν ξαναβρεί, ζουν ξανά κάτω από την ίδια στέγη; Και γιατί από την τελευταία φορά στο «Αθηνών Αρένα» και το φιλί του Ρέμου στην Ζέτα, δεν τους είδαμε ξανά μαζί; Μήπως δεν τα βρήκαν; Κ αν όχι, γιατί; Και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια διατηρούν φιλικές σχέσεις ή μπααα;;;;

Πες μου δεν σε βασανίζουν τα παραπάνω ερωτήματα και άλλα πολλά; Εμένα, πάντως, με βασανίζουν τα μάλα. Στριφογυρίζουν στο μυαλό μου. Μήπως δεν είμαι καλά; Έχω πρόβλημα, που με απασχολούν τόσο ο Ρέμος και η Μακρυπούλια; Μάλλον, έχω. Σνιφ, σνιφ. Αλλά ευτυχώς έμαθα κάποια τελευταία νέα και μπορώ να πω ότι ηρέμησα κάπως.

Που λες, το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να είναι «πρώην» και όπως φαίνεται θα είναι για πολύ καιρό «πρώην». Δε λέω για πάντα, διότι θα μου κοπεί η χαρά. Κάποιοι, δε, λένε ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια επανασύνδεσης, παρόλο που ο ένας για τον άλλον έχει την καλύτερη γνώμη και βαθιά αισθήματα. «Και όλα αυτά τα φιλιά, οι αγκαλιές, τα χαμόγελα, οι πρεμιέρες τι ήταν;» θα αναρωτιέσαι εσύ τώρα. Επειδή είμαι φαν του Αντώνη λέω ότι ήταν μια φλασιά, ένα κάτι. Για διαφημιστικό κόλπο κάνουν λόγο άλλοι πονηροί άνθρωποι και ουχί εγώ.

Βέβαια, προσπάθησαν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους και να γίνουν πιο φιλικές και «ζεστές» από πριν, αλλά μάλλον δεν τα κατάφεραν, αφού μετά το «Αθηνών Αρένα» έκοψαν κάθε επαφή. Πιο πολύ μιλάς, που χου, εσύ με τον Ρέμο, παρά η Μακρυπούλια. Και αυτά που ακούγονταν περί γάμου και επανασύνδεσης με αυτό το σκοπό, μάλλον απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. «Αν και ποτέ μη λες ποτέ» όπως τραγουδάει ο Αντωνάκης.