Το "καρφί" της Αλιμπέρτη για την Καραβάτου!

16.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με αυτά και με εκείνα είχαμε καιρό να ακούσουμε για καμιά κόντρα στην τηλεόραση. Αλλά ας είναι καλά η Σοφία Αλιμπέρτη, που δεν μας αφήνει παραπονεμένους και φροντίζει για εμάς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με αυτά και με εκείνα είχαμε καιρό να ακούσουμε για καμιά κόντρα στην τηλεόραση. Αλλά ας είναι καλά η Σοφία Αλιμπέρτη, που δεν μας αφήνει παραπονεμένους και φροντίζει για εμάς. Και την αδυναμία μας στην ίντριγκα. Η Αλιμπέρτη αποφάσισε μετά από τρεις μήνες να μιλήσει για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Παρθένη και το κάνει τόσο ωραία, που η «μπάλα» της Σοφίας δεν παίρνει μόνο τον πρώην, αλλά και διάφορες κυρίες της τηλεόρασης.

Σειρά στην τελευταία συνέντευξη της παρουσιάστριας είχε η «συνάδελφο» της, Κατερίνα Καραβάτου και δεν είναι τυχαία η αναφορά στο όνομά της. Βλέπεις, το τελευταίο διάστημα ακούγεται αριστερά και δεξιά ότι Παρθένης και Καραβάτου βγαίνουν, χωρίς να αποκλείουν ότι κάτι ερωτικό συμβαίνει μεταξύ τους. Βέβαια και οι δύο έχουν διαψεύσει, αλλά θα πρέπει να ξέρουν ότι στο χώρο αυτό, αν κάποιος έχει βάλει κάτι στο μυαλό του, όσο κι αν επιμένεις εσύ είναι κάτι σαν... στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Ειδικά, από τη στιγμή που Παρθένης και Καραβάτου από το πουθενά έχουν κάνει κάποιες κοινές εμφανίσεις σε πάρτι και θέατρα, ενώ στην εκπομπή της Κατερίνας «Κους κους το μεσημέρι» ο Αλέξανδρος μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Αλιμπέρτη. Συν ότι η Καραβάτου και τα παιδιά του πάνελ της έχουν πάντα μία κακή κουβέντα και σπόντα να πουν για το «Καλομελέτα κι έρχεται» της Σοφίας.

Όλα αυτά θα έπρεπε να σκέφτηκε η Αλιμπέρτη και είπε να περάσει στην αντεπίθεση - πάντα διακριτικά - αλλά... χειρουργικά! «Έσφαξε», δηλαδή, την Καραβάτου με το βαμβάκι, αφού στην ερώτηση πώς κρίνει την απόφαση του Παρθένη να μιλήσει πρώτος και τόσο νωρίς για τον χωρισμό τους, απάντησε ότι της έκανε μεγάλη εντύπωση που βγήκε και ειδικά στο «Κους Κους». «Ούτε καν στο Πολύ μπλά - μπλα δεν πήγε, που κάνει καλύτερα νούμερα» απάντησε χαρακτηριστικά η Σοφία και η Καραβάτου άπαξ και διάβασε τη συνέντευξη έπιασε τους λυγμούς. Εδώ, το κάνει για ψύλλου πήδημα και δεν θα το κάνει γι’ αυτή την την «φαρμακερή» ατάκα; Που μεταξύ μας είναι και αλήθεια...