Νεκρός ο σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη!

15.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πού να φανταζόταν η Αγγελική Ηλιάδη όταν ένα μήνα πριν, ως καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και αναφερόμενη στο σύντροφό της, Μπάμπη Λαζαρίδη έλεγε ότι είναι «η ζωή της όλη», θα ερχόταν η μοίρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πού να φανταζόταν η Αγγελική Ηλιάδη όταν ένα μήνα πριν, ως καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και αναφερόμενη στο σύντροφό της, Μπάμπη Λαζαρίδη έλεγε ότι είναι «η ζωή της όλη», θα ερχόταν η μοίρα να της πάρει τη «ζωή της». Από την Παρασκευή το βράδυ η γνωστή τραγουδίστρια ζει το δικό της προσωπικό δράμα, αφού ο σύντροφός της και ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Μούσες» έπεσε νεκρός από 20 σφαίρες. Η ενέδρα είχε στηθεί έξω από το ξενοδοχείο, που διέμενε το ζευγάρι στη Βούλα και οι Αρχές μιλάνε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που έχουν να κάνουν με τη νύχτα.

Μαζί με τον Λαζαρίδη την ώρα της επίθεσης, από δυο άνδρες, ήταν και η Ηλιάδη, η οποία τραυματίστηκε (πιθανόν από εξοστρακισμό σφαίρας) και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Η ίδια βρισκόταν σε κατάσταση ισχυρού σοκ, ενώ στο νοσοκομείο βρέθηκαν και οι γονείς της, αλλά η αοιδός απαγόρευσε την είσοδό τους, αφού είναι γνωστή η κόντρα που έχουν και κρατάει χρόνια. Και όπως φαίνεται θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμη.

Αυτόπτης μάρτυρας (και όχι δεν είναι η Σάσα Μπάστα που βγήκε στα κανάλια για να πει ότι άκουσε τα μπαμπ μπουμπ) κατέθεσε ότι δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα πίσω από τους θάμνους και μόλις βγήκε το ζευγάρι και κατευθύνθηκε προς το τζιπ, άρχισαν τους πυροβολισμούς με τον Λαζαρίδη να πέφτει νεκρός. Αμέσως, οι δύο εκτελεστές έφυγαν με μεγάλου κυβισμού μηχανή. Η αστυνομία μάζεψε από το σημείο 20 κάλυκες διαφορετικού διαμετρήματος. Στην Ηλιάδη, η οποία συνέρχεται από το σοκ και είναι καλά, αφού τα τραύματα στο πόδι και το πρόσωπο ήταν επιπόλαια, έδειξαν πολλές φωτογραφίες υπόπτων, αλλά η ίδια δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει κανέναν, διότι φορούσαν κράνη.

Ο Λαζαρίδης είχε αρκετά ανοικτά «μέτωπα» στο χώρο της νύχτας και μάλιστα πέρυσι το όνομα του είχε εμπλακεί σε απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου. Όμως, τότε είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες. Ο ίδιος φοβόταν για τη ζωή του, ειδικά μετά την επίθεση στις «Μούσες» τον περασμένο Μάρτιο με εκρηκτικό μηχανισμό. Εξάλλου, την ίδια ανησυχία είχε εκφράσει και η Ηλιάδη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, πριν ένα μήνα.