"Τραγουδιστές και πρώην γκόμενοι "τρώνε" το ψωμί παρουσιαστών"

12.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μήπως είχες παρατηρήσει εσύ ότι απουσιάζει από την ελληνική τηλεόραση ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης; Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, εγώ μήτε που το είχα πάρει μυρουδιά, μέχρι που βγήκε ο ίδιος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μήπως είχες παρατηρήσει εσύ ότι απουσιάζει από την ελληνική τηλεόραση ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης; Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, εγώ μήτε που το είχα πάρει μυρουδιά, μέχρι που βγήκε ο ίδιος κι εξαπέλυσε το δριμύ «κατηγορώ» εναντίον όλων. Τραγουδιστών και πρώην γκόμενων, οι οποίοι έρχονται και παίρνουν τη θέση και το ψωμί του κάθε ταλαίπωρου και σκληρά εργαζόμενου νέου παρουσιαστή.

Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Οι παρουσιαστές να γίνονται μετρ (σόρι, υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων) στα μπουζούκια και οι τραγουδιστές (που τα μπουζούκια είναι ο φυσικός τους χώρος) να στρογγυλοκάθονται στους αναπαυτικούς καναπέδες της tv, που ο ποπός άλλων τους είχε ζεστάνει πρωτύτερα. Σε μπέρδεψα, ε; Κι εγώ μπερδεύτηκα στην αρχή, μέχρι που ο Αγγελίδης έδωσε ονόματα και διευθύνσεις χωρίς κουκούλα, αλλά με θάρρος και μεγάλο παράπονο. Ο τραγουδιστής και πρώην γκόμενος είναι ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος μπήκε στο δυναμικό του «Μες στην καλή χαρά» ελέω Ναταλίας Γερμανού.

Και να φανταστείς ότι για τη θέση αυτή προοριζόταν (είχε σχεδόν συμφωνήσει) ο Αγγελίδης. Και για να μην πούμε (άλλο άμα το κάνουμε) ότι τα λέει όλα αυτά από τη ζήλια ψώρα, ο πρώην συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου είδε το θέμα ως... φαινόμενο, κάνοντας το σχεδόν... κοινωνικό, που «μαστίζει» την τηλεοπτική πραγματικότητα. Έτσι, η μπάλα πήρε και τον Γιώργο Τσαλίκη. «Θέλουν οι τραγουδιστές να βγάλω εγώ δίσκο και να πάω πρώτο όνομα στο Έναστρον»; Μη Κωνσταντίνε σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό. Λυπήσου εμάς και όχι το ψωμί των αοιδών. Α και πού είσαι Κωνσταντίνε... διάλεξε άλλο κέντρο, διότι αν σε ακούσει ο Notis ότι «λιγουρεύεσαι» τη θέση του «χαλίφη» δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Μην έχετε και παρεξηγήσεις.

Όπως αυτές που είχες πριν δύο χρόνια με τον Γρηγόρη και μετά το τέλος του «Όμορφου κόσμου» γυρνούσες παντού και τον δίκαζες. Μες στο παράπονο αυτό το παιδί. Όλο κλαψ, κλαψ είναι. Και να πεις ότι δεν πήρε την ευκαιρία του; Έγινε παρουσιαστής στο «Go straight» και το εν λόγω πήγε... straight στον γκρεμό! Αμ το άλλο; Γιατί κατηγορεί τους τραγουδιστές; Αυτός (αν δεν με απατά η μνήμη μου) από μοντέλο δεν ξεκίνησε και μετά μεταπήδησε στην τηλεόραση;