Σε κατάσταση σοκ η Ηλιάδη!

15.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Από το ισχυρό σοκ που υπέστη από τη δολοφονία του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη προσπαθεί να συνέλθει η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή αοιδός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του Ασκληπιείου Βούλας,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από το ισχυρό σοκ που υπέστη από τη δολοφονία του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη προσπαθεί να συνέλθει η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή αοιδός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του Ασκληπιείου Βούλας, αφού από την επίθεση τραυματίστηκε και η ίδια. Αν και είναι καλά στην υγεία της, οι γιατροί επέμεναν να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματα. Ωστόσο, η ίδια ήταν ανένδοτη και ήθελε να βγει, ώστε να παραβρεθεί στην κηδεία του αγαπημένου της, στην Καβάλα.

Όπως κι έγινε, δηλαδή, αφού η Ηλιάδη από το απόγευμα της Κυριακής βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του Λαζαρίδη, όπου το πρωί της Δευτέρας θα γίνει η κηδεία του. Στο νοσοκομείο βρέθηκαν φίλοι και γνωστοί της Αγγελικής, ενώ η γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν κοντά της. Μάλιστα, και η ίδια ήταν σε κατάσταση σοκ, αφού έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην εγγονή της, έχει σταθεί στο πλευρό της σε δύσκολες στιγμές, ενώ στη γνωστή κόντρα που έχει με τους γονείς της είχε πάρει ανοικτά το μέρος της Ηλιάδη και του Λαζαρίδη.

Στο νοσοκομείο πήγε και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία διατηρεί καλές σχέσεις με την τραγουδίστρια. Σύσσωμη η οικογένεια του Λαζαρίδη και κυρίως η αδελφή του είναι στο πλευρό της Ηλιάδη, δηλώνοντας ότι θα στηρίξουν την ίδια και τον 3χρονο γιο που είχε αποκτήσει με τον επιχειρηματία. Πάντως, συγκλονισμένοι από την είδηση είναι πολλοί καλλιτέχνες και άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί με τον Λαζαρίδη.