Ο... θρήνος της "χήρας" Μαλιωτάκη!

15.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή και η Πόπη Μαλιωτάκη από το βράδυ της Παρασκευής είναι χήρα! Ο Μπάμπης Λαζαρίδης, αν και τα τελευταία χρόνια ήταν ζευγάρι με την Αγγελική Ηλιάδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή και η Πόπη Μαλιωτάκη από το βράδυ της Παρασκευής είναι χήρα! Ο Μπάμπης Λαζαρίδης, αν και τα τελευταία χρόνια ήταν ζευγάρι με την Αγγελική Ηλιάδη (είχαν αποκτήσει ένα γιο) δεν είχε πάρει ακόμη διαζύγιο με την Μαλιωτάκη. Αν και λέγεται ότι το διαζύγιο τους θα έβγαινε σε τρεις μήνες.

Ωστόσο, αυτό αποτελεί λεπτομέρεια και η «Μπιγιονσέ» με την ιδιότητα της... χήρας ολόκληρο το Σαββατοκύριακο θρηνούσε τον δολοφονημένο «σύζυγό» της και πατέρα του παιδιού της. Με την κάμερα του Star να τη συνοδεύει παντού, η Μαλιωτάκη έδωσε ρεσιτάλ θρήνου. Να την βλέπουν οι λοιπές χήρες και να παίρνουν μαθήματα πώς να κλαίνε το νεκρό. Τι λυγμός, κλαυθμός και οδυρμός ήταν αυτός; Καλά, δεν συζητώ για το μοιρολόι. Τύφλα να έχει μπροστά της η γιαγιά μου, που είναι και η καλύτερη μοιρολογίστρα του χωριού!

«Σήκω πάνω Μπάμπη μουυυυυυ» ούρλιαζε η Μαλιωτάκη, ενώ έριχνε κι ένα βλέφαρο στην κάμερα για να τραβήξει καλύτερα το γεμάτο(;) θλίψη και απόγνωση βλέμμα της. «Δεν μπορώ θα λιποθυμήσω. Τρέμω, κρυώνω» συνέχιζε κι απορώ με τον εαυτό μου, πόσο μαζόχα είμαι που καθόμουν και την έβλεπα. Δε λέω, μπορεί η γυναίκα να ένιωθε όσα έλεγε (εξάλλου, συνέχεια δήλωνε ότι με τον Λαζαρίδη είναι καλά και ήταν θέμα χρόνου να τα ξαναβρούν), αλλά με την κάμερα από κοντά και με τον τρόπο που το έκανε, πολλοί την είδαν και λίγοι τη συμμερίστηκαν, διότι απλά ο θρήνος της δεν έπεισε κανέναν. Μάλλον, εξαγρίωσε θα έλεγα, που ακόμη και μία τόσο προσωπική και δύσκολη στιγμή την έκανε... Big Brother!