Ρουμπέση - Ανδρέας: Εξώδικο και φήμες για τρίτο πρόσωπο!

15.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί, που πιστεύαμε ότι η συνύπαρξη του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Δήμητρας Ρουμπέση κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Star, θα ήταν μία καλή ευκαιρία για να ξαναδούν το θέμα με το γάμο τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί, που πιστεύαμε ότι η συνύπαρξη του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Δήμητρας Ρουμπέση κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Star, θα ήταν μία καλή ευκαιρία για να ξαναδούν το θέμα με το γάμο τους και γιατί όχι να κάνουν ακόμη μία προσπάθεια, μαθαίνουμε ότι η Ρουμπέση έστειλε εξώδικο σε εκείνον. Σύμφωνα, με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, η Δήμητρα έστειλε εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγο της, ζητώντας να πάρει κάποια προσωπικά της αντικείμενα από το σπίτι τους στην Κηφισιά.

Την εξέλιξη αυτή μάλλον δεν την περίμενε κανείς, ούτε καν ο ίδιος ο Μικρούτσικος, ο οποίος λένε ότι είναι τα μάλα εκνευρισμένος με την κίνηση της Ρουμπέση. Αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι το εξώδικο η Δήμητρα το έχει στείλει εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα τη μέρα που ο Ανδρέας εισέβαλε σαν τον σίφουνα στο πλατό της Χριστίνας Λαμπίρη κι έδωσε το τυπικό φιλί στη Ρουμπέση, το είχε ήδη λάβει. «Μα αυτός κοιτάει αγέρωχα, και πουλάει φτηνά τον έρωτα. Σαν Ιούδας φιλά υπέροχα»!

Πάντως, οι κακές γλώσσες έχουν πολλά να πουν και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, η Δήμητρα έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του Ανδρέα. Για να καταλάβεις, λέγεται ότι ο Ανδρέας είχε κάτι περίεργα και ύποπτα σούξου μούξου με συνεργάτιδα του πέρυσι στο «Αυτός μας έλειπε». Στα αυτιά της Ρουμπέση μπήκαν κάτι ψύλλοι, αλλά δεν έδωσε μεγάλη σημασία, διότι σου λέει «Ο Αντρίκος μου είναι διαχυτικός άνθρωπος. Έτσι κάνει με όλες». Αλλά, μάλλον, δεν έκανε με όλες έτσι, αφού κάποιοι της σφύριξαν ότι τα σούξου μούξου είναι κάτι παραπάνω από... διαχυτικότητες.

Έτσι, η Δήμητρα μάζεψε τα μπογαλάκια της κι έφυγε από το σπίτι, με τον Μικρούτσικο να κάνει το ίδιο και να απομονώνεται στη Μήλο όλο το καλοκαίρι. Η επικοινωνία μεταξύ τους ήτο ανύπαρκτη, ενώ συναντήθηκαν τον Σεπτέμβριο τυχαία στους διαδρόμους του Star. Κι εκεί, όμως, μη νομίζεις, ψυχρά ήταν τα πράγματα. Τέλος πάντων, κανείς δεν ξέρει αν πράγματι έπαιξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, αλλά ο, τι έχει συμβεί, πού θα πάει, θα μαθευτεί. Τίποτε δε μένει κρυφό, ε; Πάντως, ο Ανδρέας το έχει να χωρίζει με μπερδέματα. Όταν τελείωσε η σχέση του με την Σοφία Βόσσου λεγόταν ότι αιτία ήταν η γνωριμία του με την Φωτεινή Γεωργαντά. Όταν τελείωσε ο γάμος του με την γυμνάστρια έλεγαν ότι αιτία ήταν η Δήμητρα Ρουμπέση και τώρα ψάχνουμε το «νέο» τρίτο πρόσωπο! Μωρέ καλά λένε ότι.... «πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι»!