Καταζητείται από το FBI ο αδελφός της Μανωλίδου!

15.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, το μόνο πρόσωπο που θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον να παίξει στη «Στιγμή της αλήθειας» είναι η παρουσιάστρια του παιγνιδιού, Ευγενία Μανωλίδου. Τέτοιον βίο και πολιτεία δε συναντάμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, το μόνο πρόσωπο που θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον να παίξει στη «Στιγμή της αλήθειας» είναι η παρουσιάστρια του παιγνιδιού, Ευγενία Μανωλίδου. Τέτοιον βίο και πολιτεία δε συναντάμε ούτε στην καλύτερη σαπουνόπερα, ενώ ένας ορός της αλήθειας είναι ο καλύτερος τρόπος για την Μανωλίδου να απαντήσει και να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη, με όλα αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

Τελευταία ερώτηση που προστίθεται στη σχετική λίστα είναι η εξής: «Ευγενία, καταζητεί το FBI τον αδελφό σας»; Μη γελάς και δεν με έχει επηρεάσει ο... Τζακ Μπάουερ! Αν και όπως φαίνεται, η ζωή της Μανωλίδου εκτός από... Τόλμη και Γοητεία, έχει λίγο και... από 24! Προσεχώς και... Prison Break! Έτσι, όπως πάει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο θέμα» ο αδελφός της Μανωλίδου, Γιάννης Καραγιαννίδης (αυτό είναι το πατρικό της, απλά κρατάει ακόμη το επίθετο του εν διαστάσει συζύγου της) καταζητείται από το FBI για περιβαλλοντικό έγκλημα.

Συγκεκριμένα, η Αμερικανική Υπηρεσία Περιβάλλοντος εξέδωσε μία λίστα 23 ατόμων που αναζητούνται για περιβαλλοντικά εγκλήματα. Ο Καραγιαννίδης είναι ένας από αυτούς, αφού το 1998 άδειασε ένα φορτίο 487 κιλών σιτηρών μολυσμένο με πετρέλαιο, στη Νότια Κίνα. Η Μανωλίδου αποφεύγει να σχολιάσει το θέμα, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις. Και όποιος την καλεί για κάποια εμφάνιση, τους παραπέμπει στον ΑΝΤ1!

Πάντως, με τον αδελφό της είχαν άριστες σχέσεις κι εκείνος την ακολούθησε στη Νέα Υόρκη, όταν μετακόμισε εκεί με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Ο Καραγιαννίδης αναμείχθηκε με τη ναυτιλία, αλλά και την dolce vita της Νέας Υόρκης, κάνοντας παρέα με γόνους και κόρες εφοπλιστών και ισχυρών επιχειρηματιών. Το 1998 έγινε η παραπάνω ιστορία και ο Μανωλίδης - είχαν τις καλύτερες σχέσεις - τον βοήθησε να ορθοποδήσει. Ο αδελφός της Ευγενίας έφυγε από την Αμερική κι έκτοτε η τύχη του αγνοείται. Άλλοι λένε ότι επέστρεψε στην Ελλάδα κι άλλοι ότι είναι κάπου στο εξωτερικό. Με την αδελφή του, όμως, μάλλον τα τελευταία χρόνια δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Αλήθεια, εκεί στον ΑΝΤ1 δε σκέφτονται σοβαρά - έτσι για χριστουγεννιάτικη εκπομπή - να βάλουν την Μανωλίδου απέναντι στον ανιχνευτή;