Έφυγε ο Χρήστος από το X Factor!

15.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένα όμορφο αγόρι με καλή φωνή είχαν στο X Factor, τον Χρήστο και από την Παρασκευή το βράδυ αποτελεί παρελθόν από το παιγνίδι. Να δούμε τι θα κάνουμε όλες εμείς, που επιμένουμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα όμορφο αγόρι με καλή φωνή είχαν στο X Factor, τον Χρήστο και από την Παρασκευή το βράδυ αποτελεί παρελθόν από το παιγνίδι. Να δούμε τι θα κάνουμε όλες εμείς, που επιμένουμε να συνδυάζουμε τραγούδι και... οφθαλμόλουτρο! Για να λέμε, όμως του στραβού το δίκιο, φταίει και ο ίδιος για την αποχώρηση του. Γιατί, όσο συμπαθητική φωνή κι αν έχεις και παρόλη την πρόοδο που έχεις σημειώσει, με το μπαρδόν κιόλας, αλλά... που πα ρε Καραμήτρο να τραγουδήσεις Σταμάτη Γονίδη και «Όλα σε αγαπάνε»;

Τίγκα στο γύρισμα είναι το τραγούδι. Βέβαια, ο Χρήστος το είπε πολύ συμπαθητικά και στους περισσότερους στην επιτροπή άρεσε. Ωστόσο, δεν είχε την ίδια άποψη ο κόσμος. Μάλλον, τα πιτσιρίκια, διότι άφησαν μέσα τον Λούη που με τέτοια εμφάνιση θα έπρεπε να αποχωρήσει, χωρίς να περάσει από την τελική διαδικασία. Από αυτήν, όμως, πέρασε και η Κέλυ.

Και είσαι τώρα είσαι εσύ ο Χρήστος κι έχεις να «παλέψεις» με μια πολύ καλή αντίπαλο. Κανονικά, τα δίνεις όλα, αλλά όοοχι δεν ισχύει αυτόν για εκείνον. Συνεχίζει τις γκέλες και δεν ξέρεις γιατί; Μην είναι το αγόρι Τοξότης, Δίδυμος, Παρθένος ή Ιχθύς που τους επηρεάζει η Πανσέληνος; Γιατί, τέτοια γκίνια την Παρασκευή μόνο στον... Πλούτωνα μπορεί να αποδοθεί.

Βγαίνει, που λες στην τελική διαδικασία, που η επιτροπή αποφασίζει ποιος θα μείνει και βάζει τα χεράκια του να βγάλει τα ματάκια του. Επιλέγει ένα ζεϊμπέκικο του Αντώνη Ρέμου και το λέει σα να βρίσκεται στα μπουζούκια. Αλωνίζει την πίστα, μιλάει με τα πρώτα τραπέζια/σειρές, αστειεύεται με τους κριτές, πειράζει τον κόσμο και μιλάει από μικροφώνου. «Μόνο τα λουλούδια έλειπαν» λέει ο Γιώργος Θεοφάνους και αυτό τα λέει όλα. Αφού έκλεινα τα μάτια η θαυμάστρια για να μην δω τα χάλια. Απορία: ο Νικόλας διαγωνίζεται στο ελληνικό X Factor ή το αγγλικό; Με έχει μπερδέψει το ρεπερτόριο του!