Ετοίμαζαν τον γάμο τους Ηλιάδη - Λαζαρίδης;

16.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον γάμο τους σχεδίαζαν η Αγγελική Ηλιάδη και ο Μπάμπης Λαζαρίδης, που θα γινόταν αμέσως μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την Πόπη Μαλιωτάκη. Την αποκάλυψη αυτή έκανε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον γάμο τους σχεδίαζαν η Αγγελική Ηλιάδη και ο Μπάμπης Λαζαρίδης, που θα γινόταν αμέσως μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την Πόπη Μαλιωτάκη. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η γιαγιά της Ηλιάδη, Καίτη Γκρέυ, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της εγγονής της από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δολοφονία του Λαζαρίδη.

Η Γκρέυ ταξίδεψε μέχρι την Καβάλα, όπου έγινε η κηδεία και αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι το ζευγάρι είχε κιόλας ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου τους. Εξάλλου, το διαζύγιο του Λαζαρίδη θα έβγαινε σε τρεις μήνες από τώρα κι ας επέμενε κι επιμένει η Μαλιωτάκη ότι δεν είναι αλήθεια αυτό. Η ίδια μάλιστα δήλωνε πριν ένα μήνα στην Χριστίνα Λαμπίρη (μετά δηλαδή την εμφάνιση της Ηλιάδη στην Τατιάνα Στεφανίδου) ότι με τον Λαζαρίδη όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να της δώσει το διαζύγιο, ενώ κάποια μέρα θα ήταν μαζί.

Τους ισχυρισμούς της, ωστόσο, τους διαψεύδουν τόσο η Γκρέυ, όσο και η οικογένεια του επιχειρηματία που σύσσωμη βρίσκεται στο πλευρό της Ηλιάδη. Μάλιστα, στο κηδειόχαρτο ως σύζυγο αναφέρουν την Αγγελική, ενώ δηλώνουν ότι θα στηρίξουν εκείνη και το παιδί τους. Όσο για την Πόπη; Λέγεται ότι η οικογένεια του Λαζαρίδη της επέτρεψε να παραβρεθεί στην κηδεία μόνο αν έφερνε μαζί τον γιο τους, Βασίλη. Πάντως, Ηλιάδη και Λαζαρίδης ετοίμαζαν το καινούργιο τους σπίτι στην Βάρη και θα μετακόμιζαν εκεί σύντομα.