Αϊβάζης - Κορινθίου: την είδαν... Brangelina!

10.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θέλω η δύσμοιρη για μια φορά να είμαι καλός άνθρωπος, να πω μια καλή κουβέντα για συνάνθρωπό μου κι έχω τον Γιάννη Αϊβάζη με την Μαρία Κορινθίου που δεν με αφήνουν να αγιάσω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θέλω η δύσμοιρη για μια φορά να είμαι καλός άνθρωπος, να πω μια καλή κουβέντα για συνάνθρωπό μου κι έχω τον Γιάννη Αϊβάζη με την Μαρία Κορινθίου που δεν με αφήνουν να αγιάσω. Είκοσι μέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους, Ισμήνης το ζευγάρι επέλεξε να φωτογραφηθεί με τη μικρή. Γούστο τους και καπέλο, δεν θα είμαι εγώ εκείνη που θα το σχολιάσει.

Έμαθα, λοιπόν, ότι η οικογένεια φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του Hello και είπα να τους δω να τους καμαρώσω. Εξάλλου, οι οικογενειακές στιγμές είναι το καλύτερό μου. Και σε αυτούς, μάλλον, το καλύτερο είναι οι... Brangelina! Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι Αϊβάζης, Κορινθίου και κόρη τους φωτογραφήθηκαν άλα Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί και Σιλό. Όπως σου το λέω, αφού προς στιγμή μπέρδεψα τα ζευγάρια. Ίδιο κόσνεπτ της φωτογράφησης, ίδιες πόζες, ίδια συγκίνηση στα βλέμματα τους. Μόνο που ο Αϊβάζης δεν είναι Πιτ (και δεν θα είναι που να σκάσει) και η Κορινθίου θέλει πολύ δουλειά για να γίνει Τζολί. Η κόρη τους είναι αξιολάτρευτη, όπως και το τέκνο των Brangelina.

Τουλάχιστον, σε αυτό έπεσαν μέσα, διότι όλα τα υπόλοιπα ήταν άστοχα και ένα κακό... κλοπιright! Ξέρω, ξέρω μου έχει βγει μεγάλη κακία. Μπορεί να φταίνε τα δέκατα που έχω, μπορεί να φταίνε στο περιοδικό που δεν είχαν έμπνευση εκείνες τις μέρες, μπορεί να φταίει και ο ίδιος ο Αϊβάζης, ο οποίος τη μία βγαίνει από το νοσοκομείο με μάρσιπο άλα Sakis Ρουβάς και την άλλη φωτογραφίζεται οικογενειακά άλα Μπραντ Πιτ. Κάτι δικό του πέρα από το Fendi μάρσιπο;;;;