Καταγγελία: απλή ρεπόρτερ η Βατίδου;

09.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Έχω τα προβλήματα μου, έχω τα προσωπικά μου. Άσε με». Προβλήματα έχει γι ακόμη μία φορά η Εύη Βατίδου, αλλά μάντεψε... Τώρα δε φταίει ο Αλέξης Κούγιας. Η Βατίδου, που λες, αντιμετωπίζει εργασιακά προβλήματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έχω τα προβλήματα μου, έχω τα προσωπικά μου. Άσε με». Προβλήματα έχει γι ακόμη μία φορά η Εύη Βατίδου, αλλά μάντεψε... Τώρα δε φταίει ο Αλέξης Κούγιας. Η Βατίδου, που λες, αντιμετωπίζει εργασιακά προβλήματα κι εκεί που η πρώην κυρία ποινικολόγου είπε να κάνει την πολυπόθητη καριέρα στην τηλεόραση, τώρα ανατρέπονται τα σχέδια της.

Βλέπεις, ο ερχομός του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Star έφερε μεγάλες αλλαγές στο κανάλι και η εκπομπή «Υπάρχει λόγος», που η Εύη ήταν... εξέχον μέλος του πάνελ, σύντομα θα αποτελεί οριστικά παρελθόν. Και η Βατίδου έμεινε στο... δρόμο. Ο Μικρούτσικος (κι απορώ γιατί βρε;) δεν εκτίμησε την τηλεοπτική παρουσία της πρώην κυρίας Κούγια και αντίθετα με όσα πιστεύει εκείνη για το τηλεοπτικό της μέλλον, ο Ανδρέας δεν την ήθελε στην εκπομπή του. Το ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του καναλιού κι εκείνοι δεν είχαν παρά να δεχτούν.

«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν στο σπίτι της Εύης και ο Κούγιας δεν κάνει πόλεμο». Είναι τα θλιβερά μαντάτα για την επαγγελματική της πορεία. Το κανάλι της πρότεινε να γίνει μία απλή ρεπόρτερ και με το που το άκουσε εκείνη, πήγε να πέσει σε μαρασμό. Μα ρεπόρτερ; Ρεπόρτερ σαν την Αγάθη και Βαλεντίνη Τριάντου, που πέρυσι την κυνηγούσαν για μία δήλωση; Να κάνει το ίδιος φέτος η Εύη και να κυνηγάει τους διάσημους φίλους της, με τους οποίους κανονικά θα έπρεπε να πίνει ποτό μαζί τους στο Villa Mercedes αντί να τους παίρνει ξοπίσω;

Πρόκειται για υποβιβασμό στη δουλειά της και είναι αυτό που λέμε... από τα σαλόνια στα αλώνια κι από δήμαρχος κλητήρας. Ωστόσο, η Βατίδου δεν είχε τη δυνατότητα να αρνηθεί, αφού με το κανάλι έχει συμβόλαιο και πλερώνεται. Έτσι, πολύ σύντομα θα την δούμε σε ρόλο ρεπόρτερ στο δελτίο. Έξυπνος άνθρωπος είναι ο Σταμάτης Μαλέλης, ελπίζω να μας δώσει τη χαρά να ζήσουμε τη μοναδική στιγμή, όπου η ρεπόρτερ Βατίδου θα κυνηγάει τον Κούγια για μια δήλωση!