Νέος έρωτας για την Σολωμού;

09.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, την πιο σοφή κουβέντα την είπε με ένα τραγούδι κάποτε ο Σπύρος Σπυράκος? «Ο έρωτας με έρωτα περνάει» και από τον κανόνα αυτό μάλλον δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε η Μαρία Σολωμού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, την πιο σοφή κουβέντα την είπε με ένα τραγούδι κάποτε ο Σπύρος Σπυράκος... «Ο έρωτας με έρωτα περνάει» και από τον κανόνα αυτό μάλλον δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε η Μαρία Σολωμού. Ένας μήνας και κάτι έχει περάσει από την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Μάριο Αθανασίου και όπως ακούγεται, η ηθοποιός βρήκε κιόλας το νέο αντικαταστάτη.

Μόνο που ο άνδρας που φέρεται να «έκλεψε» την καρδιά της δεν είναι τόσο... νέος για την Σολωμού. Σύμφωνα με δημοσίευμα πρόκειται για τον ηθοποιό, Αντώνη Καρυστινό κι αν δεν κατάλαβες για ποιον πρόκειται, είναι ο διευθυντής της «Ράνιας» στους Singles. Εκεί, έγινε και η γνωριμία των δύο ηθοποιών, οι οποίοι πέρυσι εκτός τηλεόρασης συνεργάστηκαν και στο θέατρο με μεγάλη επιτυχία.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πολύ λίγο καιρό μαζί και αποφεύγει να πάρει η σχέση τους δημοσιότητα. Ειδικά, ο ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει συνηθίσει την προβολή. Έτσι, Σολωμού και Καρυστινός προτιμούν πιο ήσυχα μέρη, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, ενώ η ηθοποιός συνεχίζει να δηλώνει μόνη. Όσο για τον Μάριο Αθανασίου; Οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές, λόγω του γιου τους, ενώ έχουν καθημερινή επαφή.