Γέννησε η Γωγώ Μαστροκώστα!

08.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σήμερα γεννάει η Γωγώ Μαστροκώστα, αύριο γεννάει, όχι το Σάββατο περνούσαν οι μέρες και τα Σαββατοκύριακα και η κυρία Τραϊανού Δέλλα δεν «έλεγε» να μπει στο μαιευτήριο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σήμερα γεννάει η Γωγώ Μαστροκώστα, αύριο γεννάει, όχι το Σάββατο περνούσαν οι μέρες και τα Σαββατοκύριακα και η κυρία Τραϊανού Δέλλα δεν «έλεγε» να μπει στο μαιευτήριο. Λίγο ακόμη και θα πίστευα ότι θα κάνει? ελεφαντάκι. Η Γωγώ, όμως δεν αγχωνόταν μία και συνέχιζε τις δημόσιες εμφανίσεις της πότε στο γήπεδο και πότε στο θέατρο.

Έτσι, την Δευτέρα το πρωί μπήκε στο «Ιασώ» για να φέρει στον κόσμο την κόρη της, Βικτώρια. Η μικρή γεννήθηκε με καισαρική τομή στις 11 το πρωί και ζυγίζει 3 κιλά και 700 γραμμάρια, ενώ λένε ότι είναι ψηλή. Έμοιασε του μπαμπά της, από τον οποίο ? από μια πρώτη ματιά ? έχει πάρει αρκετά χαρακτηριστικά. Στο πλευρό της Γωγώς εκτός από τον Δέλλα βρίσκονται η μητέρα και τα αδέλφια της καθώς και οι γονείς του ποδοσφαιριστή. Ο, δε, Τραϊανός πλέει σε πελάγη ευτυχίας κι ακόμη ένας χαζομπαμπάς προστέθηκε στο σχετικό κλαμπ.

Και η Μαστροκώστα, όμως, είναι τα μάλα ευτυχισμένη και ξετρελαμένη με την κόρη της, ενώ δε σταματά να δέχεται τηλεφωνήματα από φίλους κα γνωστούς. Η, δε, σουίτα του 8ου ορόφου έχει γεμίσει με άνθη και δώρα. Μητέρα και κόρη θα βγουν από το νοσοκομείο την Παρασκευή, ενώ η οικογένεια μαζί με το νέο μέλος τους θα περάσουν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα. Μετά από τόσες Σκορπίνες (κόρη Ρουβά, κόρη Αϊβάζη) καιρός ήταν να έρθει και η Τοξοτίνα Δέλλα!