Δημόσια εμφάνιση για Νίνο - Νομικού!

10.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τους τελευταίους μήνες ο Νίνο έχει σχέση με την Δούκισσα Νομικού. Το ξέραμε όλοι, το ήξεραν κι εκείνοι ότι το ξέραμε, αλλά το ζευγάρι δεν έλεγε να δημοσιοποιήσει το δεσμό του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τους τελευταίους μήνες ο Νίνο έχει σχέση με την Δούκισσα Νομικού. Το ξέραμε όλοι, το ήξεραν κι εκείνοι ότι το ξέραμε, αλλά το ζευγάρι δεν έλεγε να δημοσιοποιήσει το δεσμό του. Μάλιστα, απέφευγαν να αναφερθούν ανοικτά σε αυτόν, αν και το τελευταίο διάστημα ήταν πιο χαλαροί. Εξάλλου, η Δούκισσα είχε επισκεφθεί τον αγαπημένο της στο VOX, όπου άδει κι εκείνος είχε πάει στο τραπέζι της και την χαιρέτισε όλο νόημα.

Από τότε δεν έχει περάσει πολύς καιρός κι αφού οι δυο τους σε συνεντεύξεις παραδέχονταν ότι είναι ερωτευμένοι (απέφευγαν όμως να δώσουν ονόματα και... διευθύνσεις), είπαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να εμφανισθούν μαζί. Όπως άλλωστε κάνουν όλα τα ζευγάρια του κόσμου. Έτσι, τις προάλλες Νίνο και Νομικού βρέθηκαν στο πάρτι του Τάσου Τρύφωνος. Αν και δεν πήγαν μαζί, όλο το βράδυ ήταν μαζί και ο νεαρός αοιδός δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της.

Από το πάρτι το ζευγάρι όχι μόνο αποχώρησε μαζί, αλλά έφυγε πιασμένο από το χέρι και δεν έδειξε να έχει πρόβλημα που τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν κατά την έξοδο τους. Και ναι, τώρα που τους είδαμε έτσι δίπλα δίπλα, έχω να πω ότι είναι από τα πιο ταιριαστά και ωραία ζευγάρια της showbiz. Φτου, φτου σκόρδα.