Δυο άγνωστοι Θεοφάνους - Ζήνα!

10.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από πολύ καιρό και αφού η απόπειρά τους να συνεργαστούν ξανά ήταν αποτυχημένη ο Γιώργος Θεοφάνους και η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκαν στον ίδιο χώρο. Οι σχέσεις των δύο πρώην συνεργατών
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από πολύ καιρό και αφού η απόπειρά τους να συνεργαστούν ξανά ήταν αποτυχημένη ο Γιώργος Θεοφάνους και η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκαν στον ίδιο χώρο. Οι σχέσεις των δύο πρώην συνεργατών όχι μόνο δεν είναι τυπικές, αλλά τις λες κι εχθρικές αφού ο ένας για τον άλλον έχει την χειρότερη δυνατή γνώμη. Αμέ πως.

Ειδικά, ο Θεοφάνους - ο οποίος δεν είναι φαν της... διπλωματίας και συνηθίζει να λέει όσα σκέφτεται - είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι με την Πέγκυ δεν θέλει να συνεργαστεί ποτέ ξανά. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Η Ζήνα, πάλι, αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα, λέγοντας ότι απλά δεν ταίριαξαν και δεν τα βρήκαν για μια δεύτερη συνεργασία. Τέλος πάντων, οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στο πάρτι του Τάσου Τρύφωνος και βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλον.

Μήτε τυπική χειραψία αντάλλαξαν, μήτε τυπικό «γεια» που το είπαν κι έπεσε κάτω. Εδώ, απέφευγαν να διασταυρώσουν τα βλέμματα τους για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση. Κι αν με την Ζήνα είναι στα μαχαίρια, με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου - που η ιστορία τους είναι πάνω κάτω η ίδια - είναι πια μια χαρά αγαπημένοι. Μάλιστα, Νατάσσα, Θεοφάνους και η σύζυγος του Βίλυ κάθονταν μαζί όλο το βράδυ κι έδειχναν να περνάνε καλά.