Δυο ξένοι Φραγκολιάς - Αραβανή!

10.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Πιο ξένη κι από τους ξένους θα γίνεις» τραγούδησε κάποτε ο Σφακιανάκης και πόσο δίκιο είχε, αφού ο εν λόγω στίχος ταιριάζει γάντι σε πολλές περιπτώσεις χωρισμένων ζευγαριών.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πιο ξένη κι από τους ξένους θα γίνεις» τραγούδησε κάποτε ο Σφακιανάκης και πόσο δίκιο είχε, αφού ο εν λόγω στίχος ταιριάζει γάντι σε πολλές περιπτώσεις χωρισμένων ζευγαριών. Πάρε παράδειγμα τον Κώστα Φραγκολιά και την Ευαγγελία Αραβανή, οι οποίοι βρέθηκαν στην ίδια πασαρέλα και ήταν πιο... ξένοι και από τους «Δύο ξένους» του Αλέξανδρου Ρήγα.

Το πρώην ζευγάρι όχι μόνο δεν είχε συναντηθεί από τότε που χώρισαν, αλλά δεν είχε τύχει να δουλέψουν μαζί στην ίδια πασαρέλα. Έλα, όμως, που κάνουν το ίδιο επάγγελμα (όταν βέβαια ο ένας δεν ασχολείται με την υποκριτική και η άλλη με την παρουσίαση) και αναγκαστικά βρέθηκαν να διασχίζουν την ίδια πασαρέλα.

Η αμηχανία τους ήταν έκδηλη, αφού Φραγκολιάς και Αραβανή απέφευγαν να διασταυρώσουν ακόμη και τα βλέμματά τους επί πασαρέλας. Και είσαι εσύ κοινό από κάτω και μόνο στο ρούχο δεν έχεις την προσοχή σου. Κοιτάς τους πρώην τι θα κάνουν. Ειδικά, όταν σκέφτεσαι ότι αυτή η παγωμάρα έχει να κάνει και με το γεγονός ότι η Ευαγγελία βιάστηκε να προχωρήσει στη ζωή της με τον Σέρο Μύρτα. Οι δύο πρώην δεν μίλησαν ούτε πίσω στα παρασκήνια, προτιμώντας να μιλάνε μόνο με φίλους τους.