Η αφιέρωση του Πάριου στην Αλεξάνδρα!

10.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον αγαπημένο της Γιάννη Πάριο επισκέφθηκε πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για πρώτη φορά, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επέτρεπαν στην ηθοποιό να πάει στο «Διογένης»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον αγαπημένο της Γιάννη Πάριο επισκέφθηκε πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για πρώτη φορά, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επέτρεπαν στην ηθοποιό να πάει στο «Διογένης», όπου εκείνος τραγουδάει με την Μαρινέλλα. Με την πρώτη ευκαιρία, όμως, το έκανε και μαζί με την παρέα της πιάσανε πρώτο τραπέζι πίστα.

Η Παλαιολόγου ήτο τα μάλα συγκινημένη και με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούσε τον αγαπημένο της επί πίστας. Και ο Πάριος, όμως, ένιωθε την ίδια συγκίνηση, ενώ αφιέρωσε στην Αλεξάνδρα τους εξής στίχους: «Είσαι μια γυναίκα μέσα στην απόγνωση, καταδικασμένη μες στην απομόνωση». Δεν χρειάζεται να λάβεις σοβαρά υπόψη σου το στίχο. Είναι ένα ωραιότατο τραγούδι και μάλλον θα είναι και το αγαπημένο της.

Εδώ, της το έλεγε και «έλιωνε» ο Πάριος. Να βλέπεις και τους δυο να ανταλλάζουν βλέμματα όλο νόημα και να συγκινείσαι από τον έρωτα. Γιατί, μπορεί η σχέση τους στην αρχή να πέρασε κρίση και το ζευγάρι να χώρισε για λίγο καιρό, όμως, τώρα είναι ξανά μαζί και το κλισέ «πιο ερωτευμένοι από ποτέ» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση τους.