Η Ελένη δεν θέλει να θυμάται την εργένικη ζωή!

11.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά θέλει να αποκτήσει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δε λέει όχι σε ένα τέταρτο παιδί. Συγκεκριμένα, θέλει να αποκτήσει ακόμη ένα και αυτή η επιθυμία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά θέλει να αποκτήσει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δε λέει όχι σε ένα τέταρτο παιδί. Συγκεκριμένα, θέλει να αποκτήσει ακόμη ένα και αυτή η επιθυμία τής βγήκε φέτος τα Χριστούγεννα με το στολισμό του δέντρου. Αυτό αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της και την επιθυμία της την εξέφρασε και στο σύζυγο της, Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος δεν έδειξε τρομοκρατημένος στην ιδέα ενός ακόμη στόματος.

Αυτή δεν ήταν και η μόνη αποκάλυψη που έκανε η ωραία Ελένη. Παραδέχτηκε ότι τώρα ζει την καλύτερη φάση της ζωής της, ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να ξεχάσει την εποχή που ήταν ανύπαντρη. Τα χρόνια εκείνα δεν έχουν καμία σημασία για εκείνη και μπορώ να πω ότι είναι από τους λίγους ανθρώπους που νιώθουν έτσι. Ειδικά, οι παντρεμένοι, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους λένε συνέχεια: «Α ρε και να ήμουν ανύπαντρος. Να ήξερες τι έκανα τότε».

Η Ελένη, πάλι, δεν θέλει να θυμάται. Για εκείνη η ζωή ξεκινάει με τον ερχομό των παιδιών την και του συζύγου της. Για να καταλάβεις, όπως αποκάλυψε η Μενεγάκη, όταν ήταν μόνη δε στόλιζε ποτέ χριστουγεννιάτικο δέντρο. Να το είχε κάνει δυο τρεις φορές (κι αυτό επειδή είχε καλεσμένους) ζήτημα είναι. Τώρα, όμως, με τα παιδιά στολίζει από το Νοέμβρη μήνα. Φτου, φτου τέτοια οικογενειακή ευτυχία. Να την ακούμε εμείς οι ανύπαντρες και να θέλουμε να πάρουμε σειρά. Αλλά θα μας κάτσει το... λαχείο; Γιατί, όπως είπε και η Ελένη, ο γάμος είναι ένα λαχείο, που πρέπει συνέχεια να κάνεις συμβιβασμούς. Με άγχωσε τώρα. Μάλλον, προτιμώ ανύπαντρη και χωρίς δεντράκι τα Χριστούγεννα. Μπαα. Και αυτό μίζερο είναι.