Sakis, το μεγάλο φαβορί!

12.05.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η μεγάλη βραδιά για τον Σάκη Ρουβά έφθασε και το βράδυ της Τετάρτης θα δώσει την πρώτη του μάχη στα πλαίσια της Γιουροβίζιον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η μεγάλη βραδιά για τον Σάκη Ρουβά έφθασε και το βράδυ της Τετάρτης θα δώσει την πρώτη του μάχη στα πλαίσια της Γιουροβίζιον. Ο ημιτελικός του θεσμού είναι εύκολη υπόθεση για τον Sakis, αφού ο αοιδός είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για την αποψινή βραδιά, αλλά και για τον τελικό της Γιουροβίζιον το Σάββατο. Και δεν το λέμε αυτό ημείς οι...Ελληνάρες και φαν του Sakis, αλλά τα μεγάλα ξένα πρακτορεία στοιχημάτων, που όλα τον φέρνουν στην πρώτη θέση, με την Ουκρανία να ακολουθεί από μία απόσταση ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, το William Hill δίνει τον Ρουβά με 4,50 έναντι 6,00 της Ουκρανίας και 9,00 της Σουηδίας. Το Coral δίνει επίσης φαβορί τον Ρουβά με 3,5 έναντι 5 της Ουκρανίας και 9 του Βελγίου, ενώ φαβορί για την πρώτη θέση είναι και στο Bet365. Μια χαρά τα πάει και η Κύπρος, όπου σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων φιγουράρει από την πέμπτη έως την έβδομη θέση. Άντε, από τους Bookers και στου κόσμου το χέρι.

Κατά τα άλλα, η τελική εμφάνιση του Sakis αποτελεί έκπληξη, αφού το χορευτικό που θα παρουσιάσει απόψε και το Σάββατο δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπαμε σε προηγούμενες εμφανίσεις του. Κατόπιν, απαίτησης της ελληνικής αποστολής έγιναν κάποιες αλλαγές στα φώτα, στον ήχο και τα σκηνικά, ενώ τελικά του αοιδού οι χορεύτριες δεν θα του σκίζουν το σακάκι, αλλά το μπλουζάκι αφήνοντας τον ημίγυμνο επί σκηνής. Καλά, αν γίνει αυτό περιττό να σου πω, πως δεν χρειάζεται κανένα πρακτορείο στοιχημάτων για να προβλέψει τον θρίαμβο του Sakis. Μ' αυτό το κορμί, θα αναστενάξουν πολλές ευρωπαίες.