Αρραβωνιάστηκε η Τζένιφερ Λοπεζ;

12.05.2004
γαπημένε μου Σωτήρη, Πως το λέει η παροιμία; "Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του...", ε το αυτό συμβαίνει και με την Τζένιφερ Λόπεζ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως το λέει η παροιμία; "Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του...", ε το αυτό συμβαίνει και με την Τζένιφερ Λόπεζ η οποία "κι αν εχώριζε και οικογένεια δεν εγνώριζε, μήτε συνήθεια άλλαζε και δαχτυλίδια αντάλλαζε"! Τι θέλω να πω με αυτό; Η διάσημη ντίβα, παρόλες τις ατυχίες του παρελθόντος και τον πόνο από τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ, δεν το βάζει κάτω και ακάθεκτη συνεχίζει τις προσπάθειες να...αποκατασταθεί ως γυναίκα!

Έτσι, οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ τη φέρουν να αρραβωνιάστηκε με τον τελευταίο της αγαπημένο, Μαρκ Άντονι. Μην τρελαίνεσαι, οι υποθέσεις αυτές είναι απλά ζητήματα για την Τζένιφερ. Είναι ένα απλό...περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Που θα πάει, θα βρεθεί η "αδελφή ψυχή". Με την ελπίδα αυτή, άλλωστε, αρραβωνιάστηκε (αν ισχύουν οι φήμες) τον Άντονι. Τι κι αν η σχέση τους μετράει λίγους μόνο μήνες; Η Τζένιφερ είναι ερωτευμένη μαζί του κι ελπίζει.

Έτσι, επέστρεψε στον Μπεν Άφλεκ το πολυδιαφημισμένο δαχτυλίδι με το σπάνιο ροζ διαμάντι (ένα εκατομμύριο δολάρια του είχε στοιχίσει το αρραβώνιασμα) κλείνοντας οριστικά το κεφάλαιο αυτό. Ωστόσο, το συνηθισμένο σε κόσμημα δαχτυλάκι της δεν έμεινε ορφανό, μια και τις τελευταίες μέρες το στολίζει ένα άλλα τεράστιο μονόπετρο με ένα μεγάλο τετράγωνο διαμάντι. Είναι δώρο του Μαρκ Άντονι και πρόκειται για τα αρραβωνιάσματα που λέγαμε πριν.

Μπορεί για τους Οίκους νυφικών να είναι στη μαύρη λίστα των πελατών, όμως για τους κοσμηματοπώλες η Τζένιφερ είναι η πιο καλή πελάτισσα. Τους έχει χτίσει τα μαγαζιά!!!