Ποιος είναι ο νέος έρωτας του Γεωργούλη;

11.05.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα νέο ειδύλλιο γεννήθηκε στην πόλη μας κι αποκαταστήθηκε έτσι η τάξη, που τον τελευταίο καιρό έχει κλονιστεί με το fameστοριτικο ειδύλλιο της Μάρως και του Καραφώτη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα νέο ειδύλλιο γεννήθηκε στην πόλη μας κι αποκαταστήθηκε έτσι η τάξη, που τον τελευταίο καιρό έχει κλονιστεί με το fameστοριτικο ειδύλλιο της Μάρως και του Καραφώτη. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ξανά μανά ερωτευμένος κι αυτή τη φορά την καρδιά του κέρδισε η Έλενα Πέτα, η οποία επίσης ξανά μανά ερωτεύεται.

Το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια επίσημη έξοδο (καλά δεν έχουμε τέτοιες απαιτήσεις από τον Αλέξη), όμως πολλά ζευγάρια μάτια τους έχουν δει σε στέκια του Ψυρρή και της Παραλιακής. Μάλιστα, στις εξόδους αυτές δεν κρατούν τα προσχήματα (και γιατί να το κάνουν άλλωστε;) και οι μεταξύ εκδηλώσεις τους είναι κομμάτι...θερμές. Οι, δε, (λαλίστατοι ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις) φίλοι τους λένε πως τα παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα κι ευτυχισμένα μαζί.

Η σχέση τους δεν μετράει πολύ καιρό (γύρω στον ένα μήνα είναι μαζί) και το κονέ έγινε μέσω κοινών γνωστών. Επειδή είναι ακόμη νωρίς, το ζευγάρι αποφεύγει τα κοσμικά στέκια, προτιμώντας τη σιγουριά και ηρεμία του σπιτιού αυτής ή εκείνου.

Για να δούμε πόσο θα βαστάξει και τούτος ο έρωτας!