Παντρεύτηκε η Ντεμι Μουρ;

10.05.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οργιάζουν οι φήμες στο Χόλιγουντ πως η Ντέμι Μουρ παντρεύτηκε τον Άστον Κάτσερ σε μυστική τελετή της Καμπάλα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οργιάζουν οι φήμες στο Χόλιγουντ πως η Ντέμι Μουρ παντρεύτηκε τον Άστον Κάτσερ σε μυστική τελετή της Καμπάλα! Το ζευγάρι, μέσω του εκπροσώπου της Μουρ, διαψεύδει τα πάντα δηλώνοντας (ο εκπρόσωπος) πλήρη άγνοια, ωστόσο οι φήμες επιμένουν. Κι ως γνωστών...όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και τι φωτιά στην προκειμένη περίπτωση. Κοτζάμ λαίλαπα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις φήμες το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλιο, σε κέντρο της Καμπάλα στη Φλόριντα. Την τελετή έκανε ο προσωπικός γκουρού της Μουρ και ανάμεσα στους καλεσμένους (εκτός του Γουίλις, των παιδιών και των οικογενειών τους) ήταν η Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι, επίσης οπαδοί της συγκεκριμένης αίρεσης.

Πάντως, η είδηση του γάμου μήτε που σόκαρε καθότι το ζευγάρι ούτως ή αλλέως θα ενωνόταν με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι. Απλά, χάσαμε το κοσμικόν του πράγματος! Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε και δεύτερο γύρο γάμου....