Τι συμβαίνει με τον Μπραντ Πιτ;

14.05.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Οργιάζουν οι φήμες στο Χόλιγουντ πως ο γάμος του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον διανύει τη χειρότερη περίοδο του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οργιάζουν οι φήμες στο Χόλιγουντ πως ο γάμος του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον διανύει τη χειρότερη περίοδο του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να...λυσσάξουν οι δημοσιογράφοι να βρουν την αλήθεια και να γίνουν ενοχλητικοί στον Μπραντ. Τον ζάλισαν τον άνθρωπο στις ερωτήσεις αν χωρίζει ή όχι με την Τζένιφερ με αποτέλεσμα να τα πάρει στο κρανίο και να ακυρώσει όλες τις συνεντεύξεις που είχε κανονίσει για την προώθηση της "Τροίας".

Με το δίκιο του ο Μπραντ, αφού οι δημοσιογράφοι αντί να τον ρωτούν για το ρόλο του ως "Αχιλλέας" τον ρωτούν αν χωρίζει ή αν "γουστάρει" την Αντζελίνα Τζολί. Ο άνθρωπος στην αρχή είχε δηλώσει πως είναι ερωτευμένος με την Άνιστον και πως η γυναίκα του είναι το καλύτερο πράγμα που του συνέβη, όμως το πολύ το ρώτα ρώτα το βαριέται και ο πιο ευτυχής σύζυγος.

Κι αν κρίνουμε από τις τελευταίες δύο επίσημες εμφανίσεις του ζευγαριού στο πάρτι της Τροίας και στην επίσημη πρεμιέρα της, είναι τα μάλα ευτυχισμένο. Στα μάτια κοιταζόντουσαν, ενώ ο Πιτ παρέδωσε στον Ορλάντο Μπλουμ μαθήματα συζυγικής.