Γέννησε η Πάλτροου!

17.05.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία κορούλα έφερε την περασμένη Παρασκευή στον κόσμο η Γκουίνεθ Πάλτορου, η οποία τελικά επέλεξε τον πατροπαράδοτο τοκετό σε νοσοκομείο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία κορούλα έφερε την περασμένη Παρασκευή στον κόσμο η Γκουίνεθ Πάλτορου, η οποία τελικά επέλεξε τον πατροπαράδοτο τοκετό σε νοσοκομείο του Λονδίνου και ουχί σε κάποια πισίνα, όπως αρχικά ήθελε. Ο τοκετός διήρκησε αρκετές ώρες, όμως μάνα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας με τον ευτυχή πατέρα Κρις Μάρτιν να είναι στο πλευρό τους. Το ζευγάρι βρήκε κιόλας τα ονόματα (τι μόνο τα βασιλόπουλα θα παίρνουν το μισό εορτολόγιο;) που θα δώσει στη μικρή και είναι τα ακόλουθα: Apple Blythe Alison Martin (το τελευταίο είναι το επίθετο του πατρός)!

Η "Μηλίτσα" - από το Appple - είναι κουκλίτσα και ζυγίζει 4,5 κιλά. Ολόκληρο κορίτσαρο "πέταξε" η Γκουίνεθ. Ο Κρις Μάρτιν μέσω του εκπροσώπου του φρόντισε να μας πληροφορήσει για την απόλυτη ευτυχία που βιώνει το ζευγάρι μετά τη γέννηση της κόρης τους. "Βρισκόμαστε 900 μίλια πάνω από το φεγγάρι" είπε ο αοιδός και απορώ με αυτό το ρομαντισμό των ξένων.

Η Πάλτροου και ο Μάρτιν είναι μαζί από το 2002 (γνωρίστηκαν στα παρασκήνια μίας συναυλίας του συγκροτήματός του) κι έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, στο θάνατο του πατέρα της Γκουίνεθ, ο Κρις της συμπαραστάθηκε, ενώ δύο μήνες μετά παντρεύτηκαν σε μία κρυφή τελετή στη Σάντα Μόνικα. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως ο Μάρτιν είναι παλικάρι καθότι κατάφερε το ακατόρθωτο..... όχι μόνο κράτησε την Πάλτροου στη σχέση (πράγμα ασυνήθιστο γι αυτήν) αλλά δημιούργησαν και οικογένεια.

Τελικά ήταν για αυτήν ο τέντζερης που βρήκε το καπάκι!!!