Ο Ρουβάς πήρε την "ευχή" της Μπακογιάννη!

30.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις βαλίτσες του για την Κων/πολη ετοιμάζει ο Sakis Ρουβάς και λίγο πριν φύγει, πέρασε από το δημαρχείο Αθηνών για να πάρει την ευχή της Ντόρας Μπακογιάννη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις βαλίτσες του για την Κων/πολη ετοιμάζει ο Sakis Ρουβάς και λίγο πριν φύγει, πέρασε από το δημαρχείο Αθηνών για να πάρει την ευχή της Ντόρας Μπακογιάννη. Η δήμαρχος ευχήθηκε στον αοιδό "καλή επιτυχία" στην Γιουροβίζιον, εκφράζοντας του τη σιγουριά πως θα είναι αυτός ο νικητής. Ο Sakis την ευχαρίστησε, ενώ την ενημέρωσε για το ευρωπαϊκό του τουρνέ και τις προετοιμασίες του για τον διαγωνισμό.

Τον Sakis στο δημαρχείο συνόδευσε ο Τζόνι Καλημέρης και ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ η συνάντηση διήρκησε αρκετή ώρα. Μετά το τέλος, οι δυο τους έκαναν δηλώσεις, όπου ο Ρουβάς κάλεσε την κ. Μπακογιάννη να πάει στην Κων/πολη. Η πρόσκληση ήτο άκρως δελεαστική, όμως, είναι γι αυτούς που οι δουλειές τους δεν τρέχουν. Η δήμαρχος τη βραδιά του διαγωνισμού θα βρίσκεται για επαγγελματικό ταξίδι στην Ιταλία, όμως, υποσχέθηκε πως θα ρίξει την πολύτιμη ψήφο της. "Ξέρω από ψηφοφορίες" είπε η δήμαρχος και ο Sakis ξεράθηκε στα γέλια. Επειδή, ξέρω ποία είναι η αγωνία και ο φόβος σου, σε πληροφορώ πως....

Ο μπαμπάς της δημάρχου ούτε ήταν στο μέγαρο, ούτε ευχήθηκε στον αοιδό... "καλή επιτυχία"!