"Τι το τραβάς το ρημάδι";

28.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ποτέ δεν κατάλαβα τις γυναίκες που φοράνε το μίνι και στο τέλος από το πολύ τράβα τράβα το κάνουνε πουλόβερ! Στο "τριπάκι" αυτό υπέπεσε και μάνα Δέσποινα Βανδή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ποτέ δεν κατάλαβα τις γυναίκες που φοράνε το μίνι και στο τέλος από το πολύ τράβα τράβα το κάνουνε πουλόβερ! Στο "τριπάκι" αυτό υπέπεσε και μάνα Δέσποινα Βανδή, η οποία στην πρώτη της επί σκηνής εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της, είπε να βάλει ο, τι πιο μίνι διαθέτουν οι ξένοι Οίκοι μόδας. Το μαύρο τσίτα εφαρμοστό φόρεμα ήταν το καλύτερο για την περίπτωση.

Κάτι, όμως, η εναπομένουσα κοιλιά της λεχώνας, κάτι το ολίγον φουσκωμένο μπουτάκι, κάτι η ιδιότητα της ως μητέρα, τράβαγε η Δέσποινα το ρούχο ολοβραδίς και ήρθε το πανί (παρόλη την ακριβή και ασυναγώνιστη ποιότητα του) κι έγινε το ρούχο σαν φανέλα του Σιγάλα! Η εμφάνιση αυτή και η "χορογραφία"...όσο και να το τραβάς δεν μακραίνει πραγματοποιήθηκαν σε κλαμπ της Πορτογαλίας και στα πλαίσια της διεθνούς προώθησης του "Gia" (Τζιά) και του "Opa, opa".

Στην Πορτογαλία, η Δέσποινα έχει μεγάλο σουξέ και μάλιστα για το λόγο αυτό ένας ραδιοφωνικός σταθμό τη βράβευσε ως την καλύτερη ξένη dance τραγουδίστρια. Έτσι, πήγε να παραλάβει το βραβείο της και να πει τα δυο τραγούδια στη νεολαία, που ομολογουμένως ήσαν πολλοί εκείνοι που πήγαν να την ακούσουν.

Δήμητρα Ζάρκου