Ξανά μαζί Δημητρίου - Νοράι;

28.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μην πιάσεις στο στόμα σου την Αντζελα Δημητρίου και την Ελένη Λουκά, γιατί μαύρο φίδι που σε έφαγε. Μόνο καλά πρέπει να λέμε, γιατί διαφορετικά, άστα να πάνε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μην πιάσεις στο στόμα σου την Αντζελα Δημητρίου και την Ελένη Λουκά, γιατί μαύρο φίδι που σε έφαγε. Μόνο καλά πρέπει να λέμε, γιατί διαφορετικά, άστα να πάνε. Για παράδειγμα, της Χριστίνας Λαμπίρη βγήκε ξινή η χαρά που είχε ότι πρώτη θα αποκάλυπτε την επανασύνδεση της "Λαίδη" με τον "αλήτη", συγνώμη το Νοράι Σαπουντζιάν. Τι δεν το ξερες;

Σύμφωνα με τα λαγωνικά της Λαμπίρη, ο πρώην της αοιδούς την επισκέφθηκε στο κέντρο, όπου άδει στη Θεσσαλονίκη. Επειδή, όμως, φοβήθηκε πως θα αντιδράσει η Αντζελα όταν το δει, δεν κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα, αλλά σε ένα από τα κεντρικά.
Η Δημητρίου, ωστόσο, έδειξε επίπεδο (τέτοιο, που τα λαγωνικά κάνουν λόγο για επανασύνδεση) και ήταν αρκετά εκδηλωτική μαζί του. Μάλιστα, η Λαμπίρη είπε και μία πληροφορία για τα καμαρίνια. Τον δέχτηκε, δεν το δέχτηκε δεν κατάλαβα, διότι έκανα ένα γρήγορο τσαφ στην Τατιάνα. Όταν επέστρεψα, όμως, η Αντζελα είχε προλάβει κιόλας να πάρει τηλέφωνο και να απειλεί την παρουσιάστρια με μηνύσεις.

Ο διάλογος ήταν τω όντι απολαυστικός, με την "Λαίδη" να έχει την τελευταία κουβέντα - ατάκα. "Είσαι μια παλιο πατσαβούρα" είπε στην Λαμπίρη και όλοι θαυμάσαμε τον τρόπου που βάζει τα πράγματα στη θέση τους και αποκαθιστά την αλήθεια! Εύγε...

Δήμητρα Ζάρκου