Στην Αθήνα η Αθηνά Ωνάση!

27.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στην Αθήνα βρίσκεται από την Δευτέρα η Αθηνά Ωνάση για καθαρά προσωπικούς λόγους και η επίσκεψη της δε δύνατο να περάσει στο ντούκου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Αθήνα βρίσκεται από την Δευτέρα η Αθηνά Ωνάση για καθαρά προσωπικούς λόγους και η επίσκεψη της δε δύνατο να περάσει στο ντούκου από τα Μέσα της χώρας (εδώ ασχολήθηκαν εκτενώς με τις επισκέψεις της στην Ισπανία και το Μπαλί και δεν θα ασχοληθούν τώρα που ήρθε στη χώρα;). Και ο απλός κόσμος δεν πάει πίσω από ενδιαφέρον, κάνοντας μια περαντζάδα από την Μ. Βρετάνια, όπου και διαμένει η Αθηνά. Ωστόσο, δεν έχουν σταθεί και πολύ τυχεροί, αφού οι σωματοφύλακες βάζουν την Ωνάση στο αυτοκίνητο με τρόπο Τζέιμς Μποντ!

Η Αθηνά, όπως ανέφερα, μένει στο κεντρικό ξενοδοχείο και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί είναι δρακόντεια όνομα και πράμα. Για να καταλάβεις, μέχρι και ο τέως πρίγκιψ Νικόλαος (έχει έρθει στην Ελλάδα για μία συνάντηση συμμαθητών) απόρησε για την αυστηρότητα που υπήρχε στην είσοδο, ενώ αγνοώντας για την επίσκεψη της Αθηνάς και πιστεύοντας πως είναι για τον ίδιο, παραλίγο να επιπλήξει τη διεύθυνση, καθότι το παιδί είναι ταπεινό και δεν θέλει τις υπερβολές. Τι μπορείς να πάθεις από μία παρανόηση. Κι επιστρέφουμε στα της Ωνάση. Η μικρή διαμένει σε σουίτα του 6ου ορόφου και στη χώρα μας έχει έρθει με τη μητριά της Γκάμπι και τους εφτά σωματοφύλακες της.

Κατά τις 8 το βράδυ και κάτω από αυστηρά μέτρα πήγε με την 600αρα Mercedes στη θεία της Καλλιρρόη Πατρανικόλα, στη Ρηγίλλης όπου παρέμεινε μέχρι τις 11 το βράδυ (άμα έχεις το ρεπορτάζ). Από εκεί επέστρεψε στο ξενοδοχείο, ενώ παραμένει άγνωστο το πρόγραμμα της για τις δύο μέρες που θα μείνει στην Ελλάδα. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι δεν θα συναντηθεί με τους ανθρώπους τους ιδρύματος "Ωνάση", φανερώνοντας το "πάγωμα" στις σχέσεις τους με τον Τιερί Ρουσσέλ.