Παντρεύεται ο Νίκος Χατζηνικολάου!

05.05.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, όμως τη σήμερον ημέρα οι σύγχρονοι το έχουν κάνει....το δις εξαμαρτείν ανδρός σοφού!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, όμως τη σήμερον ημέρα οι σύγχρονοι το έχουν κάνει....το δις εξαμαρτείν ανδρός σοφού! Τελευταίο παράδειγμα ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος στις 26 Ιουνίου θα ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας μετά της αγαπημένης του, Κρίστυ Τσολακάκη. Μάλιστα, το ζευγάρι δημοσίευσε την αναγγελία γάμου του σε ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα των Αθηνών.

Ο γάμος τους θα γίνει στην Εκάλη και κουμπάροι του ζεύγους θα είναι ο Τζώνυ Καλημέρης και η σύζυγός του, Μαρία Ιωάννου. Τον Χατζηνικολάου και τον Καλημέρη τους συνδέει φιλία πολλών ετών, ενώ από το 1982 γνωρίζονται και οι γυναίκες τους. Το χάπενινγκ θα αποτελέσει το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού, με καλεσμένους λαμπρές παρουσίες όπως η Άννα Βίσση, η οποία είναι και επιστήθια φίλη της νύφης.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και ο άνθρωπος που τους...ένωσε είναι η Άννα Βίσση. Η Τσολακάκη ως μάνατζερ της αοιδούς που είναι, την είχε συνοδεύσει στο Mega για μία συνέντευξη που θα έκανε η Βίσση με τον Χατζηνικολάου. Το ενδιαφέρον από τις δύο πλευρές ήτο μεγάλο και το κονέ ήτο θέμα ημερών να πιάσει τόπο. Από τότε είναι αχώριστοι κι ερωτευμένοι, ενώ όταν βγήκε το διαζύγιο του δημοσιογράφου με την Έλενα Κατρίτση, έμειναν μαζί στο Παλαιό Ψυχικό. Το νέο σπίτι τους, πάντως, βρίσκεται στην Εκάλη κι έχουν μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό.