Ο Θεοφάνους τα κάνει... κόλαση!

24.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πριν δύο live του X Factor ο Γιώργος Θεοφάνους έλεγε ότι το εν λόγω παιγνίδι δεν είναι Fame Story γι’ αυτό εξάλλου ο ίδιος δέχτηκε να συμμετέχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν δύο live του X Factor ο Γιώργος Θεοφάνους έλεγε ότι το εν λόγω παιγνίδι δεν είναι Fame Story γι’ αυτό εξάλλου ο ίδιος δέχτηκε να συμμετέχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Έλα, όμως, που το X Factor από Live σε Live γίνεται όλο και πιο... Fame Story και σε αυτό βάζει το χεράκι του και ο ίδιος ο συνθέτης. Στην τελευταία εκπομπή της Παρασκευής ο Θεοφάνους παραλίγο να τα κάνει... κόλαση με την κριτική του σε κάποιους παίκτες, αλλά και την επίθεση του στο Νίκο Μουρατίδη και την Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ειδικά, η τελευταία τα «άκουσε» μία χαρά από τον «συνάδελφο» της όταν εκείνη - τι έκανε; - τόλμησε να κρίνει αρνητικά το ένα από τα γκρουπ του. Η Γκαγκάκη θεώρησε ότι η εμφάνιση τους ήταν μέτρια και ο Θεοφάνους με λίγα λόγια την χαρακτήρισε άσχετη με τη μουσική, ότι δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις και ότι η μουσική δεν είναι υποκειμενική, αλλά αντικειμενική. Τι κι αν προσπάθησε ο Sakis να υπερασπιστεί την Γκαγκάκη; Λίγο ακόμη και θα έπαιρναν εκείνον τα σκάγια.

Από αυτά, όμως, δεν γλίτωσε μία παίκτρια, την οποία χαρακτήρισε «ωραία κοπέλα με μέτρια φωνή» και ότι ο ίδιος δεν θέλει να συνεργάζεται μαζί τους. Μπορεί να έχει και δίκιο σε αυτό. Εξάλλου έχουμε πήξει σε αυτό το είδος... τραγουδιστριών. Ωστόσο, τις παίκτριες τις επέλεξαν οι ίδιοι και στην τελική ο Θεοφάνους (αν ανατρέξουμε λίγο στις συνεργασίες του) δεν ήταν μόνο με φωνάρες. Είχε συνεργαστεί και με μέτριες φωνές, που ήταν μέτριες και στην εμφάνιση!