Αλιμπέρτη και Παρθένης στον Ρέμο!

25.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, ο κόσμος είναι μικρός και το αυτό μπορούν να επιβεβαιώσουν η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Αλέξανδρος Παρθένης. Τόσα νυχτερινά μαγαζιά έχει η Αθήνα, το έφερε όμως η μοίρα και το πρώην ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, ο κόσμος είναι μικρός και το αυτό μπορούν να επιβεβαιώσουν η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Αλέξανδρος Παρθένης. Τόσα νυχτερινά μαγαζιά έχει η Αθήνα, το έφερε όμως η μοίρα και το πρώην ζευγάρι βρέθηκε την ίδια μέρα στο ίδιο κέντρο. Συγκεκριμένα, στο «Αθηνών Αρένα», όπου άδει ο Αντώνης Ρέμος.

Η Αλιμπέρτη έφθασε πρώτη στο μαγαζί με φιλική παρέα, αλλά προτίμησε τα «ψηλά» πατώματα, προκειμένου να βλέπει καλύτερα το πρόγραμμα. Και καλά έκανε, αφού λίγη ώρα αργότερα έσκασε μύτη και ο Αλέξανδρος Παρθένης παρέα με δύο φίλους. Μάλιστα, εκείνος προτίμησε τα πρώτα τραπέζια και φαντάσου τώρα εσύ σκηνικό να είναι και οι δύο σε απόσταση αναπνοής.

Άντε να είσαι εσύ θαμώνας και να μην κοιτάς τους πρώην, αντί τον Ρέμο. Την Κυριακή είχε πολύ κόσμο στο μαγαζί και ζήτημα είναι αν ο ένας έμαθε για τον άλλον. Πάντως, δεν είχαν κανένα τετ α τετ οπότε και οι δυο απερίσπαστοι διασκέδασαν με το πρόγραμμα.