Δημόσια εμφάνιση για Καραφώτη - Παπουτσάκη!

25.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από τις αρχές Σεπτεμβρίου ακούμε για επανασύνδεση του Κώστα Καραφώτη με την Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά επανασύνδεση δεν βλέπουμε. Πέρα από κάποιες φωτογραφίες του ζευγαριού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από τις αρχές Σεπτεμβρίου ακούμε για επανασύνδεση του Κώστα Καραφώτη με την Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά επανασύνδεση δεν βλέπουμε. Πέρα από κάποιες φωτογραφίες του ζευγαριού που κυκλοφόρησαν στις αρχές έξω από το σπίτι της ηθοποιού, άλλα νεότερα τους δεν είχαμε. Ο Καραφώτης βγαίνει με φίλους και η Παπουτσάκη με φίλες.

Ώσπου πριν λίγες μέρες πήγαν στην πρεμιέρα του Χρήστου Δάντη, στην Αρχιτεκτονική. Βέβαια, μόνο έξοδο ζευγαριού δεν θύμιζε η περίπτωσή τους, αφού έφθασαν στο μαγαζί χωριστά και με ώρα καθυστέρηση. Ωστόσο, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και ανάμεσα τους έβαλαν πολλά... κινητά εμπόδια. Ο ένας στη μία πλευρά του τραπεζιού και ο άλλος στην άλλη, έχοντας δίπλα τους φίλους.

Ο Καραφώτης κάθισε δίπλα στην Πεγκυ Ζήνα και με την Παπουτσάκη αντάλλαξαν λίγα μόνο βλέμματα και αυτά με πολύ διακριτικότητα, μήπως και τους πάρει κανείς χαμπάρι. Τώρα για ποιο λόγο δεν θέλουν να επιβεβαιώσουν την επανασύνδεση, θα σε γελάσω. Πολλά ακούγονται, όπως ακόμη και ότι ο Alpha έχει ζητήσει από την Κατερίνα όσο διαρκεί το σήριαλ «Έχω ένα μυστικό» να μην απασχολεί τη δημοσιότητα με την προσωπική της ζωή. Κι όπως πάει χάλια το σήριαλ; Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η σχέση της με τον Καραφώτη και ας παίζει σε... επανάληψη!