Άντζελα: Βγήκε το... Ες Ες από μέσα της!

25.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Άντζελα Δημητρίου και γι’ ακόμη μία φορά οι αποκαλύψεις που έκανε γίνονται θέμα συζήτησης. Πάντως, έχω να παραδεχθώ ότι η «Λαίδη»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Άντζελα Δημητρίου και γι’ ακόμη μία φορά οι αποκαλύψεις που έκανε γίνονται θέμα συζήτησης. Πάντως, έχω να παραδεχθώ ότι η «Λαίδη» είναι πολύ αυθόρμητος τύπος και ο, τι σκέφτεται το λέει. Χαμπάρι γιοκ και για του λόγου το αληθές αποκάλυψε ότι πέρυσι η κόρη της τής είπε ότι είναι έγκυος!

Ενός λεπτού σιγή για να συνέλθουν τα αυτάκια μας από αυτό που άκουσαν. Βέβαια, η Άντζελα αμέσως συμπλήρωσε ότι τελικά η Όλγα ή Όλια δεν ήταν έγκυος, αλλά η μάνα Δημητρίου τα χρειάστηκε. Μάλλον, γι’ αυτό κι έκανε αυτή την αποκάλυψη. Άλλο λόγο δεν βρίσκω, διότι το συγκεκριμένο θέμα δεν αφορά κανέναν.

Η Άντζελα, όμως, μίλησε και για τον θάνατο του αδελφού της πριν ένα χρόνο, τον οποίο παρέσυρε και σκότωσε διερχόμενο αυτοκίνητο. Εκεί να δεις ξέσπασμα η «Λαίδη». Ποια «Κατάρα της μάνας» και ποιο «Την κατάρα μου να έχεις». Εδώ έχουμε να κάνουμε με την «κατάρα της αδελφής» και η Άντζελα ήταν πολύ σκληρή στα λόγια της. Μέχρι για βασανιστήρια του δολοφόνου από τα «Ες Ες» - αν υπήρχαν - έκανε λόγο, ενώ περιέγραψε και πως φαντάζεται να τον βασανίζουν. Τα άκουγες πρωί πρώι και αγρίευες. Σε έπιανε μια ανατριχίλα. Αν και να πω τη μαύρη μου αλήθεια, η Άντζελα έχει έναν τρόπο που ακόμη και αυτά τα φριχτά βασανιστήρια τα έκανε να φαίνονται... χαριτωμένα! Αλλά σε καμία περίπτωση δεν χλευάσω τον πόνο της αδελφής.