"Πατέρα, εσύ σούπερ σταρ"!

24.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ήταν να μην κάνει ο Sakis Ρουβάς την αρχή και να βγει από το νοσοκομείο κρατώντας εκείνος τη νεογέννητη κόρη του μέσα σε ένα μάρσιπο. Τώρα, ο ένας μετά τον άλλο celebrity πατέρα ακολουθεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν να μην κάνει ο Sakis Ρουβάς την αρχή και να βγει από το νοσοκομείο κρατώντας εκείνος τη νεογέννητη κόρη του μέσα σε ένα μάρσιπο. Τώρα, ο ένας μετά τον άλλο celebrity πατέρα ακολουθεί το παράδειγμά του και η λεχώνα απλά κάθεται στο πλευρό του συντρόφου της, μπας και την πάρει λίγο το κλικ των φωτογράφων.

Βέβαια, στην περίπτωση του Sakis με την Κάτια Ζυγούλη δεν συνέβη ακριβώς αυτό, αφού ο Ρουβάς έδωσε το ρουφηχτό και όλο πάθος φιλί στην αγαπημένη του. Η περίπτωση, όμως, του Γιάννη Αϊβάζη με την Μαρία Κορινθίου είναι ειδική. Το ζευγάρι βγήκε από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους, Ισμήνη και τα φλας έκλεψαν ο πατέρας και το... μάρσιπο! Ο Αϊβάζης άλα Sakis κρατούσε κι αυτός την κόρη του με τη διαφορά ότι το δικό του μάρσιπο ήταν μάρκας - συγκεκριμένα Fendi - ενώ ο ίδιος ήταν ντυμένος φιγουρίνι, όπως όλοι οι... μεγάλοι σταρ που γίνονται γονείς!

Η Μαρία Κορινθίου, πάλι, μπροστά στον λαμπερό σύντροφο της πέρασε σε τρίτη μοίρα (ήταν και το μάρσιπο που έβγαζε μάτι) και περιορίστηκε στο ρόλο της ήρεμης κι ευτυχισμένης λεχώνας. Το ζευγάρι βρίσκεται στο νέο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό με τον Αϊβάζη να είναι ένας χαζομπαμπάς και μισός. Στο μαιευτήριο το ζευγάρι και τη νεογέννητη μικρή επισκέφθηκαν ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίκος Ψαρράς.