"Ευγενία, είχες εξωσυζυγική σχέση με τον γείτονα";

24.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Είχες απατήσει τον πρώην σύζυγο σου όσο καιρό ήσασταν παντρεμένοι»; «Παραμελούσες τον πρώην σύζυγό σου»; «Μεγάλωσαν τα παιδιά σου αλλοδαπές νταντάδες»;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Είχες απατήσει τον πρώην σύζυγο σου όσο καιρό ήσασταν παντρεμένοι»; «Παραμελούσες τον πρώην σύζυγό σου»; «Μεγάλωσαν τα παιδιά σου αλλοδαπές νταντάδες»; «Είχες εξωσυζυγική σχέση με τον γείτονα του εξοχικού σας»; «Ήσουν ποτέ ερωτευμένη με το πρώην σύζυγό σου»; Νομίζω, ότι εκεί στον ΑΝΤ1 θα πρέπει να επεξεργαστούν καλά την ιδέα να κάνουν ένα «εορταστικό» επεισόδιο στην «Στιγμή της αλήθειας» και η Ευγενία Μανωλίδου να είναι η παίκτρια που θα καλωδιωθεί με τον ανιχνευτή ψεύδους.

Μόνο βαρετή δεν θα είναι η εκπομπή, αφού η προ- Άδωνι εποχή ήταν για την Ευγενία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν πιστέψουμε, δηλαδή, όσα την κατηγορεί ο πρώην σύζυγό της, Θοδωρής Μανωλίδης, με τον οποίο δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο. Μάλιστα, η περίπτωση τους έχει πολύ ψωμί ακόμη. Ειδικά, τώρα που η μουσικός έγινε γνωστή με το εν λόγω παιγνίδι, εκεί να δεις τι έχει να γίνει. Ο πρώην σύζυγός της την κατηγορεί ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τον γείτονα του εξοχικού της και για του λόγου το αληθές, παρουσιάζει δυο μάρτυρες για να το επιβεβαιώσουν.

Ο Μανωλίδης την κατηγορεί επίσης ότι παραμελούσε τον γάμο τους και ότι τα παιδιά τους τα μεγάλωναν αλλοδαπές νταντάδες, αφού η ίδια αδιαφορούσε για την οικογένεια τους και είχε το νου της... αλλού. Η Ευγενία αρνείται όσα της καταλογίζει ο πρώην, η οποία λέει ότι υπήρξε ερωτευμένη μαζί του - κι ας τους χώριζαν 32 ολόκληρα χρόνια - και ότι ο Μανωλίδης ήταν εκείνος που είχε απομακρυνθεί, αφού ενδιαφερόταν μόνο για τη δουλειά του και όχι τη σύζυγό του. Στον ανιχνευτή και ο δύο. Μόνο τότε θα λάμψει η αλήθεια.