Έξαλλη η Βανδή με τις φήμες περί διαζυγίου!

21.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες ότι η Δέσποινα Βανδή χωρίζει για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς... τη δόξα τραβούν. Το περασμένο καλοκαίρι διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες ότι η Δέσποινα Βανδή χωρίζει για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς... τη δόξα τραβούν. Το περασμένο καλοκαίρι διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους και είναι πολύ κοντά στο διαζύγιο. Το ζευγάρι, τότε, αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τα όσα γράφονταν.

Και τώρα που οι φήμες περί χωρισμού επανήλθαν, η Δέσποινα πάλι δεν θέλει να ασχοληθεί δημοσίως με το θέμα, όμως, τα έχει πάρει στο κρανίο με τα όσα κυκλοφορούν. Με το Ντέμη βρίσκονται σε μία πολύ καλή φάση (ειδικά τώρα που δεν δουλεύουν κι έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο) και δεν μπορεί να καταλάβει από που βγαίνουν οι φήμες.

Όπως όλα τα παντρεμένα ζευγάρια, έτσι και αυτοί πέρασαν μια περίεργη φάση, που είχε να κάνει κυρίως με το λίγο χρόνο που είχαν στη διάθεση τους να περάσουν μαζί. Εκείνος είχε τις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ κι εκείνη με το τραγούδι. Ωστόσο, φέτος η Βανδή αποφάσισε να απέχει από τις πίστες και να μείνει σπίτι με τον σύζυγό της και τα παιδιά, ενώ και η παραίτηση του Ντέμη από την προεδρία της ΑΕΚ, επίσης λειτούργησε... ευεργετικά για τη σχέση τους.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες πήγαν μαζί σε θεατρική πρεμιέρα (κάτι που είχαν πολύ καιρό να κάνουν) κι έδειχναν να είναι καλά μαζί. Η αοιδός αυτό τον καιρό ετοιμάζει την βάφτιση του γιου τους, Γιώργου, ενώ μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι στο Κεφαλάρι!