"Του φίλου μου η μικρή μού άνοιξε πληγή"!

21.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θα πρέπει η Πέμπτη να καθιερωθεί ως η μέρα που χωρίζουν τα ζευγάρια. Κι ας είναι καλά γι’ αυτό η Ευγενία Μανωλίδου με την «Στιγμή της αλήθειας» που σε κάθε επεισόδιο του εν λόγω reality παιγνιδιού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα πρέπει η Πέμπτη να καθιερωθεί ως η μέρα που χωρίζουν τα ζευγάρια. Κι ας είναι καλά γι’ αυτό η Ευγενία Μανωλίδου με την «Στιγμή της αλήθειας» που σε κάθε επεισόδιο του εν λόγω reality παιγνιδιού έχουμε κι από έναν χωρισμό ή τουλάχιστον μία σοβαρή κρίση στη σχέση. Στο τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης είχε πάει μία παίκτρια με τη μαμά της, την κολλητή και τον αγαπημένο της, ο οποίος καλύτερα να καθόταν σπίτι του παρά να συνοδέψει την καλή του με δόξες και τιμές στο παιγνίδι.

Γιατί εκεί ο έρμος (ήταν και δύο μέτρα παλικάρι) άκουσε την καλή του να λέει ότι έχει ονειρευτεί να κάνει λεσβιακό σεξ με συνάδελφο της και ότι για την εμπειρία θέλει να κάνει λεσβιακό σεξ. Χμ. Τώρα μεταξύ μας για πολλούς άντρες αυτό δεν είναι τόοοσο ντροπιαστικό. Μάλλον, όνειρο ζωής το λες! Αλλά ο εν λόγω, ένιωσε κάπως. Και πού να ήξερε τι τον περίμενε παρακάτω. Πταίσματα τα... λεσβιακά της λεγάμενης μπροστά στις αποκαλύψεις ότι του έχει κρύψει με πόσους άντρες έχει κάνει σεξ, ότι του λέει ψέματα για το πού είναι, ενώ έχασε τα λεφτά όταν απάντησε ψέματα ότι δεν σκέφτεται να τον απατήσει. Τι έκανε εκείνος; Ούτε την πλησίασε στο τέλος, τη στιγμή που η περήφανη(;) μητέρα της πήγε να συμπαρασταθεί στην κόρη που μόλις έχασε.

Η επόμενη ιστορία είναι η περίπτωση... «του φίλου μου η μικρή μού άνοιξε πληγή». Και είναι αλήθεια πως το συγκεκριμένο είδος έχει μεγάλη πέραση, όπως η απιστία στα ζευγάρια. Σε καθημερινό φαινόμενο τείνει να εξελιχθεί ο φίλος να πηγαίνει με την αγαπημένη του φίλου και κάθεσαι τώρα εσύ κι αναρωτιέσαι... «βρε που πάμε». Ξέραμε εμείς ότι στην ανδρική φιλία δεν έχουμε τέτοια και ο φίλος ποτέ δεν αγγίζει το κορίτσι του κολλητού, αλλά με την «Στιγμή της αλήθειας» κάθε εβδομάδα αυτός ο «μύθος» καταρρίπτεται!