Περιμένοντας τον Ανδρέα...

20.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σςςςς. Περπατώ εις το δάσος και ακούω φωνές, καμιά σαρανταριά μέρες είναι πολλές»; Τόσες μέρες ? μπορεί και παραπάνω, μπορεί και παρακάτω ? έχουν απομείνει μέχρι την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σςςςς. Περπατώ εις το δάσος και ακούω φωνές, καμιά σαρανταριά μέρες είναι πολλές»; Τόσες μέρες - μπορεί και παραπάνω, μπορεί και παρακάτω - έχουν απομείνει μέχρι την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στους τηλεοπτικούς δέκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας συμφώνησε οριστικά με το Star και θα ξεκινήσει τη συνεργασία του από τις αρχές της νέας χρονιάς.

Λέγεται, ότι ο Σταμάτης Μαλέλης επιθυμούσε να ξεκινήσει άμεσα ο Μικρούτσικος, διότι... στη βράση κολλάει το σίδερο. Αλλά η παλιά καραβάνα της TV, μήτε που ήθελε να ακούσει κάτι τέτοιο. Σου λέει ότι αν ξεκινήσω τώρα, θα γίνει δουλειά άρπα κόλλα και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να συμβεί αυτό.

Εμ, τόση αγωνία έχουμε για τη μεγάλη ώρα, θα πρέπει να γίνει με τις ανάλογες τιμές και δόξες. Ο Μικρούτσικος, έχει ήδη πιάσει δουλειά και ψάχνει για ιδέες και νέους συνεργάτες. Αν κι επίσημα το Star δεν έχει πει σε ποια ζώνη θα πάει ο Ανδρέας, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα είναι στην πρωινή, απέναντι σε Ελένη Μενεγάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου. Α ναι, η θέση του Δημήτρη Παπανώτα με το «Υπάρχει λόγος» μάλλον κινδυνεύει σοβαρά με κόψιμο. Εντάξει, εντάξει ήταν κακιούλα αυτή.