Πάει για... Νομάρχης ο Αρναούτογλου!

20.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πανικός θα πρέπει να έχει πιάσει τον Παναγιώτη - Πανίκα - Ψωμιάδη, μετά την αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τα κοινά. Ναι, αγαπημένε μου, όπως το διάβασες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πανικός θα πρέπει να έχει πιάσει τον Παναγιώτη - Πανίκα - Ψωμιάδη, μετά την αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τα κοινά. Ναι, αγαπημένε μου, όπως το διάβασες. Το «καλό παιδί» της ελληνικής τηλεόρασης επιθυμεί να κατέβει στο στίβο της πολιτικής, μόνο που δεν τον ενδιαφέρουν τα έδρανα της Βουλής, αλλά η Τοπική αρχή.

Και όταν λέμε... Τοπική αρχή, εννοούμε την Θεσσαλονίκη, γενέτειρα του Γρηγόρη. Ο «Αρνι» αν κι έχει φύγει εδώ και αρκετά χρόνια από την πόλη, την έχει πάντα στην καρδιά του και παρακολουθεί από κοντά τα προβλήματα της. Έτσι, όταν πήγε στον Θέμο Αναστασιάδη «πέταξε» την αποκάλυψη του και κρύος ιδρώτας έχει λούσει τον «Πανικά», διότι φευ για εκείνον ο Γρηγόρης είναι εξίσου δημοφιλής. Δε λέω και περισσότερο, να μη δημιουργήσω άγχος στο Νομάρχη από τώρα.

Εξάλλου, ο Αρναούτογλου δε σκοπεύει να ασχοληθεί από τώρα με τα κοινά. Το «καλό παιδί» θέλει να δουλέψει κι άλλο στην τηλεόραση, να μαζέψει στην άκρη πέντε τίμιες δεκάρες και μετά τις οικονομίες του να τις σπρώξει για την προεκλογική του καμπάνια. Οπότε υπολογίζει να γίνει αυτό σε λίγα χρόνια από τώρα. Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, είχα φανταστεί τον Γρηγόρη σε διάφορους ρόλους, αλλά.... Μαυρογιαλούρο ποτέ! Μόνο στο τέλος να μην έχει την τύχη του ήρωα και πουν οι ψηφοφόροι... "μαύρο στον Μαυρογιαλούρο" και το συνοδέψουν με ένα τεράστιο... ναααα!