Λίγο πριν τον τοκετό!

20.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία επέστρεψε από την Κύπρο, όπου βρίσκεται τους τελευταίους μήνες, για τη γέννηση της κόρης της. Η Γωγώ συνοδευόταν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία επέστρεψε από την Κύπρο, όπου βρίσκεται τους τελευταίους μήνες, για τη γέννηση της κόρης της. Η Γωγώ συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος εκτός από τον τοκετό, έχει στην Αθήνα και υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος.

Το ζευγάρι έχει μπει στην τελική ευθεία για τον ερχομό της Βικτώριας και όπως λένε η Μαστροκώστα θα γεννήσει μέχρι το Σάββατο. Η ίδια έχει άγχος για την μεγάλη στιγμή (είναι και πρωτάρα), αλλά έχει στο πλευρό της τον «Τράι» που στέκεται σωστός βράχος.

Στα όπα όπα έχει την αγαπημένη του και φροντίζει να μην της λείπει τίποτε. Προστατευτικός όσο δεν πάει. Κοντά στην Γωγώ αυτές τις ώρες είναι η μητέρα και η αδελφή της, ενώ στην Αθήνα θα μείνει για λίγο και ο Δέλλας. Μετά εκείνος θα επιστρέψει στην Κύπρο, για να τον ακολουθήσουν λίγο αργότερα και οι γυναίκες του σπιτιού.