Δεν χώρισαν Λιάγκας - Σκορδά!

20.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά από έξι μήνες σχέσης (μπορεί και λίγο παραπάνω) χώρισαν. Μάλιστα, διάβασα σε ένα δημοσίευμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά από έξι μήνες σχέσης (μπορεί και λίγο παραπάνω) χώρισαν. Μάλιστα, διάβασα σε ένα δημοσίευμα κι ένα απίστευτο σενάριο, που τέτοιο ούτε στον κινηματογράφο δεν βλέπεις.

Έλεγε, που λες, ότι ο Λιάγκας παράτησε την Σκορδά γιατί επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην αγαπημένης του, Έλενας Γράβεζα και μάλιστα τα πρώτα σούρα φέρτα της επανασύνδεσης τα ξεκίνησε ενώ ήταν ακόμη με την Φαίη. Ιιιι. Ντροπή και αίσχος. Το διάβαζα και μου ήρθε κάπως, για να νιώσω τον... ντουβρουτζά να έρχεται όταν λίγο παρακάτω έγραφε ότι έκανε πρόταση γάμου στην πρώην κι εκείνη το σκέφτεται για να απαντήσει θετικά.

Και η «Πολύ μπλα μπλα», που μου είναι πολύ συμπαθής το ομολογώ, τι κάνει σε όλη αυτή την ιστορία; Δε λέει τίποτα, αντίθετα ακόμη και μετά από αυτές τις εξελίξεις συνεχίζει να μιλάει με καλά λόγια για τον Λιάγκα και το παιγνίδι που παρουσιάζει, «50- 50». Και αυτή είναι η μόνη αλήθεια στην ιστορία, αφού Σκορδά και Λιάγκας δεν χώρισαν ποτέ. Αντίθετα, είναι ακόμη μαζί, ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι. Και για του λόγου το αληθές, την Τετάρτη πήγαν μαζί στη θεατρική παράσταση «Μήδεια». Και σε καμία περίπτωση δεν έδειχναν χωρισμένοι ή τσακωμένοι. Ο, δε, Λιάγκας ένας σωστός ιππότης για την αγαπημένη του, την κρατούσε από τη μέση και της έκανε χώρο να περάσει. Όχι, που λένε μερικοί ότι χώρισαν.